Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Arkadaslar yardimci olurmusunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rexpo111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben ely 4 serverinde oynuyorum sinif arkadasimla ayni cari oynuoduk msn bendeydi sonra o oyunu birakti cardan kendi yan carina kufur etti video almis videoyu bana osterio 3.5 ay once cekilmis bir video oyundan bir kac arkadas bana video 3 gun icerisinde yuklenmesse gecerliligi yokmus dediler bu dogrumu yardimci olurmusunuz

Ben ely 4 serverinde oynuyorum sinif arkadasimla ayni cari oynuoduk msn bendeydi sonra o oyunu birakti cardan kendi yan carina kufur etti video almis videoyu bana osterio 3.5 ay once cekilmis bir video oyundan bir kac arkadas bana video 3 gun icerisinde yuklenmesse gecerliligi yokmus dediler bu dogrumu yardimci olurmusunuz

Videonun eski olduğunu kanıtlarsanız zaten ban yemezsiniz Yeni sistemde Haritanın altında Saat tarih konuldu zaten oda yoksa destek talebini kontrol edenler ilgilenirler.

Yeni eklenen saat tarih yamasi videoda yok eski bir video bu video gecersiz oluyo yani

Bak ben Kesin birşey diyemem Buraya yazdığını burdan Görevli arkadaşlara ilet durumunu onlar sana en açıklayıcı durumu yapıcaklardır .

Yeni eklenen saat tarih yamasi videoda yok eski bir video bu video gecersiz oluyo yani

Video'da haritanın altında aşağıdaki resimde olduğu gibi Tarih vs. yazmıyor ise video işleme alınmaz 3 günden eski videoları kabul edemiyoruz.

G1mEk6.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri