Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben ely 4 serverinde oynuyorum sinif arkadasimla ayni cari oynuoduk msn bendeydi sonra o oyunu birakti cardan kendi yan carina kufur etti video almis videoyu bana osterio 3.5 ay once cekilmis bir video oyundan bir kac arkadas bana video 3 gun icerisinde yuklenmesse gecerliligi yokmus dediler bu dogrumu yardimci olurmusunuz
Ben ely 4 serverinde oynuyorum sinif arkadasimla ayni cari oynuoduk msn bendeydi sonra o oyunu birakti cardan kendi yan carina kufur etti video almis videoyu bana osterio 3.5 ay once cekilmis bir video oyundan bir kac arkadas bana video 3 gun icerisinde yuklenmesse gecerliligi yokmus dediler bu dogrumu yardimci olurmusunuz
Videonun eski olduğunu kanıtlarsanız zaten ban yemezsiniz Yeni sistemde Haritanın altında Saat tarih konuldu zaten oda yoksa destek talebini kontrol edenler ilgilenirler.
Yeni eklenen saat tarih yamasi videoda yok eski bir video bu video gecersiz oluyo yani
Yeni eklenen saat tarih yamasi videoda yok eski bir video bu video gecersiz oluyo yani
Bak ben Kesin birşey diyemem Buraya yazdığını
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burdan Görevli arkadaşlara ilet durumunu onlar sana en açıklayıcı durumu yapıcaklardır .Yeni eklenen saat tarih yamasi videoda yok eski bir video bu video gecersiz oluyo yani
Video'da haritanın altında aşağıdaki resimde olduğu gibi Tarih vs. yazmıyor ise video işleme alınmaz 3 günden eski videoları kabul edemiyoruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...