Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Portlar Sıkntı Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet2865
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 403

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sa arkadaşlar ya şimdi uzun zamandır mt2 ile uğraşıyorum files felan yaptım ancak dün pcme format attım bugun herşeyi kuruyorum port yönlendirmede portları giriyorum hepsi acılıyor programdan yada bi site var oraya portları yazınca kapalı gözüküyor sadece 3306 port tek acık gözüküyor userlerde deneyince servere baglnamıyor 3306 bu tek acık olduğu icin nacivata tek bağlanıyor acaba diğer portları nasıl acıcam lütfen yardım pls @@@@@

Sa arkadaşlar ya şimdi uzun zamandır mt2 ile uğraşıyorum files felan yaptım ancak dün pcme format attım bugun herşeyi kuruyorum port yönlendirmede portları giriyorum hepsi acılıyor programdan yada bi site var oraya portları yazınca kapalı gözüküyor sadece 3306 port tek acık gözüküyor userlerde deneyince servere baglnamıyor 3306 bu tek acık olduğu icin nacivata tek bağlanıyor acaba diğer portları nasıl acıcam lütfen yardım pls @@@@@

pc ye format atmak derken

hamachi den mi bahsediyorsunuz, detay bilgi yazmaz iseniz nasıl yardımcı olalım ??

ipfw den mi bahsediyorsunuz?, sabit ip modem portlarından mı ne bilelim ??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri