Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. :m08:Öğeyi görmek için üye olmalısınız. :m08: :m08: :m08: :m08: :m08: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. :m08: :m08: :m08: :m08: :m08:
Ne güzel fotolar ne güzel yenilmişim :m08:
Şimdi tekrar diyorum burdan CESARETİN VARSA arkadaşının setini tekrar al gel SETİNE VS YE ÇIKALIM SENİNLE . BAŞKADA LAFIM YOK . HERKES ŞAHİT OLSUN 10.1 YAPICAM . O 1 SAYIDA BURDA HERKES VİDEOYU İZLERKEN 0 'A KARŞI YENİLMEMİŞ GURURUN İNCİLMESİN DİYE VERECEM . HADİ EYVALLAH :m26:
Şimdi tekrar diyorum burdan CESARETİN VARSA arkadaşının setini tekrar al gel SETİNE VS YE ÇIKALIM SENİNLE . BAŞKADA LAFIM YOK . HERKES ŞAHİT OLSUN 10.1 YAPICAM . O 1 SAYIDA BURDA HERKES VİDEOYU İZLERKEN 0 'A KARŞI YENİLMEMİŞ GURURUN İNCİLMESİN DİYE VERECEM . HADİ EYVALLAH :m26:Gururlu çocuk sen niye laftan anlamıyosnki deseydin yenmezdm vallahi bu kadar takıntı ypacağını bilsem verirdm vs yi sana bunuda bil yani o gün setine dmedn şmdi setine diyosun abilern o zman oyunda yoktu sende haklısn enerji basmadan kaybediyomuşta bu tür bahanelerin arkasına sığınma
Gururlu çocuk sen niye laftan anlamıyosnki deseydin yenmezdm vallahi bu kadar takıntı ypacağını bilsem verirdm vs yi sana bunuda bil yani o gün setine dmedn şmdi setine diyosun abilern o zman oyunda yoktu sende haklısn enerji basmadan kaybediyomuşta bu tür bahanelerin arkasına sığınma
Ben her türlü setine beklerim tabi buna CESARETİN varsa:ka05:
Çocuk sorularıma cvp veremiyosun sende biliyosun abilern yokken bi hiçsin o gün hiçte setine vs diye konuşmamıştın sadece enerjim yok diye onun arkasına sığınmıştın ve işin garip yanı bendede olmadığını arenada da görmüş olduk bende olsa snde olmasa haklısn ama ikimizdede olmayan bişe için arkasına sığınman çok komik :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)