HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
55170 , 40250 , 40450 , 34083 , 2089 , 1765 Bunların Hiçbirini Kullanmamanız Daha İyi . 34083 İyi Diyen Arkadaşlar Olacaktır İçlerinde Mutlaka Açık Var Source COMPILE Edip Kendi Gamenizi Kendiniz Kullanmanız Daha Mantıklı . VANILLA Arkadaşta Mutlaka İçine Belirli Açıklar Koymuştur . Güzel Paylaşım Teşekkür Ederim.
Aynen Öyle Ege Konu İçin Teşekkürler
Kardeşim sen kendi derlediğin core ve exe'yi mi kullanıyorsun?
evet
Dostum source şu piyasadaki kraizy di galiba 2.5gb bisi açılınca 10gb yapıyor o değil mi yoksa baŞka source mi kullanıyorsun bu source bana eksik gibi geldi rica etsem source link atar mısın?
Dostum source şu piyasadaki kraizy di galiba 2.5gb bisi açılınca 10gb yapıyor o değil mi yoksa baŞka source mi kullanıyorsun bu source bana eksik gibi geldi rica etsem source link atar mısın?
Kairzy Eksik Değil COMPILE Edilebiliyor Fakat CH Düşme Vs. Var Bunları Kapatırsan Kullanabilirsin . Piyasada Farklı Source Yok Henüz
Kairzy Eksik Değil COMPILE Edilebiliyor Fakat CH Düşme Vs. Var Bunları Kapatırsan Kullanabilirsin . Piyasada Farklı Source Yok Henüz
Teşekkürler, ancak baya uğraştırıyor derlemekte

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)