Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serverine Yönetici Arayanlar İçin Size Güzel Bir Teklif

furkank3444

Level 2
Üye
Konular
43
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
38
TM Yaşı
11 Yıl 8 Ay
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adınız : Furkan
Yaşınız :
21
Yaşadığınız Yer :
İstanbul

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
Bu yaz 4 serverde GM' lik yaptım. 3 Tanesinde +50 online 1 tanesinde ise +150 onlineye ulaştık, Serverler Uzun ömürlü olmayıp kısa sürede kapandığın için isimlerini yazmak gereğinde bulunmuyorum ancak serverlerin adınıda isterseniz yazabilirim. Birlikte çalıştığım Herkesle bir aile gibi çalıştık,Birbirimize karşı hiç bir saygısızlığımız olmadı...
Günlük Online Süreniz :
Minimum - 4 saat

----------------------------------------------------------

Özellikleriniz :
Serverimizi Oyun için üst düzey bir şekilde yönetebilirim, Grafik' konusunda oldukça iyiyim.En iyi Şekilde İntro, Tanıtım Resimleri, Login Ekranları yapabilirim ve Çok iyi tasarımlarım var bu tasarımlarıma profilimden facebook adresimi bularak ulaşabilirsiniz, ancak facebook adresimde yaptığım tüm çalışmalarımı paylaşmıyorum, en güzel tasarımlarımın çalınmaması için kendimde saklıyorum, ancak GM' si olacağım server için en güzel tasarımlarımıda paylaşıcam. Oyunun Facebook Sayfası , Destek Sistemi ve Ticket sisteminde' de görevli olarak soruları cevaplandırıp anlık paylaşımlar, ara ara resim editleyip paylaşabilirim, Eventlerle ilgilenebilirim. İndex Tasarlayabilirim. Ve Şu Konuya Değinmek istiyorum : Kesinlikle ve Kesinlikle hiç bir şekilde sizden serverin bilgilerini ( Navicat şifresi, Filezilla Şifresi, Putty şifresi ) filan istemiycem... Ancak Tekrar vurgulamak isterimki ben " Reklamcı Değilim. ! " bunu bilerek mesaj atmanızı rica ediyorum. Şimdiden Teşekkürler...

İletişim Adresi (E-Posta, Skype
vb.) :
Skype : - (Bu şekilde Çıkmassa : " kplnenes@gmail.com " yazın)

Şartlarım/Beklentilerim :
* Server Uzun Ömürlü Olmalı, 2-3 ay durup kapanacak server olmamalı,
* Üst Düzey Hile Koruma Sistemi Olmalı,
* Sunucu iyi bir Hostinge barınmalı, daha sonradan firme ile sıkıntı yaşamamak için,
* Birbirimizden Habersiz iş yapmamalıyız,
* Oyun Kurucusu En az 18 Yaşında olmalı, (18 yaşından küçükse hiç mesaj atmasın !)
* Oyun Kurucusu Yan çar açmıycak ve Kismeye ( arkadaşlarıda dahil ) 1 yang bile olsa yardımda bulunmamalı,
* Oyun kurucusu Normal Userler ile ws atmamalı ve gerek olmadıkça userlerle konuşmamalı,
* Oyun Kurucusu Server için gerekli olan programları kullanmayı bilmeli.
* Tercihen Serverde Anlık " Minimum+25 online " Olması verimlilik açısından daha iyi olur.
* Server adresi : " .gg - .tk " tarzında popüler olmayan alan adları içermeyip, ".com - .net - .org" gibi popüler alan adları içermesi daha çekici olur. ama ".com veya benzeri " bi alan adı almaya para yoksada ilerleyen zamanlardada alabiliriz.Yani alan adı büyük bir probem teşkil etmiyor...

Diğer / Ek :
Benim için Serverden satılan itemlerle gelen kazanç' dan pay (Para) verilmesini teklif etmiyorum, Ben Bu işi parası in yapmıyorum, ve kismedende Oyun içi GM' lik dışında bir karşılık beklemiyorum. Ancak karşımdaki ' de beni Serverin elemanı gibi görmüycek, bir iş yaptırmak için emir vermiyecek. Elimden geldiğincede Arada Reklam Yaparım. Serveri üst noktalara getirmek için elimden geleni yapıcam. Lütfen bu konuda ciddi, alanında uzman, Özelliklerimi beğenen, Navicat, Filezilla, Server için Gerekli Programlardan anlayan kişiler skype yolu ile , Facebook Sayfama mesaj yolu ile veya bu Konunun altına Cevap atarak ulaşabilirsiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
​Ön ek eklemelisiniz...

Aradağınız serveri bulursunuz inşallah !

Günlük kaç online yaparsın veya çekersin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri