Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Putty Connection Refused Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cFLuxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 562

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, öncelikle konumun yeri yanlışsa moderatör arkadaşlardan talebim doğru yere iletilmesidir.

Serverimde ki filesi değiştirdim yeni files kurdum. Navicat sorunsuz çalışıyor account falan sitede işliyor yani sıralama falan gözüküyor files yerine oturdu yani.

Fakat Puttyden oyuna start veriyorum üst üstüne birçok kez "connect: Connection Refused" hatası geliyor ve oyun açılmıyor.

Bazı dökümanları inceledim. ve Navicat'da ki player tablolarını tamir etmemi söylediler. Söylenilenleri yaptım fakat sorun hala daha devam ediyor. Lütfen yardım edin

Görüntü :

zE0GP7.jpg

Merhabalar, öncelikle konumun yeri yanlışsa moderatör arkadaşlardan talebim doğru yere iletilmesidir.

Serverimde ki filesi değiştirdim yeni files kurdum. Navicat sorunsuz çalışıyor account falan sitede işliyor yani sıralama falan gözüküyor files yerine oturdu yani.

Fakat Puttyden oyuna start veriyorum üst üstüne birçok kez "connect: Connection Refused" hatası geliyor ve oyun açılmıyor.

Bazı dökümanları inceledim. ve Navicat'da ki player tablolarını tamir etmemi söylediler. Söylenilenleri yaptım fakat sorun hala daha devam ediyor. Lütfen yardım edin

Görüntü :

zE0GP7.jpg

Skype ekle yardımcı olayım : rio.gaming1

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri