mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

!!!!!!!! Yeter Gm Yeter..!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kajmerant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 534
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hesabım ban yemiş karakter Adı RuLLeR Kaç gün yedi gm bi bakarmısın ?

Gm artık yeter bu oyunu neden bu kadar insan bıraktı artık sanırım anlıyorsunuzdur Temel nedeni HAKSIZLIK...!

siz o kadar küfür eden çarlara atmayınn ban benim çarıma atın sizin oyununuzdan birşey olmaz.

Hesabım ban yemiş karakter Adı RuLLeR Kaç gün yedi gm bi bakarmısın ?

Gm artık yeter bu oyunu neden bu kadar insan bıraktı artık sanırım anlıyorsunuzdur Temel nedeni HAKSIZLIK...!

siz o kadar küfür eden çarlara atmayınn ban benim çarıma atın sizin oyununuzdan birşey olmaz.

Siteden Girdiğinde çarını Neden Ban Yediğin Ve Banlanmana Sebeb Olan Videoyu Görebilirsin. yorumunu Yaparken Karşında Ahbabın Yok Ona göre ifade Et kendini Her çara Ban atılıyor Zaten Şahsen Benim Küfür Edipte Ban yemeyen çarım Yok Küfür Ettiğim çar 1-2 Gün Geçsede Eninde Sonunda Banlanıyor

Hesabım ban yemiş karakter Adı RuLLeR Kaç gün yedi gm bi bakarmısın ? Gm artık yeter bu oyunu neden bu kadar insan bıraktı artık sanırım anlıyorsunuzdur Temel nedeni HAKSIZLIK...! siz o kadar küfür eden çarlara atmayınn ban benim çarıma atın sizin oyununuzdan birşey olmaz.
Uslubunuza dikkat edin. Hiçbir hesap HAKSIZ yere kapatılmaz , Suçsuz olduğunuzu kanıtlayan videonuz var ise destek sistemine başvurabilirsiniz.

Madem herşey haklı yere tammdır gm o zman videoyu atda gorelim. İçimde kalmasın. RuLLeR Ban yedi videosunu at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri