HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Size bu video ile ilgili burdan link attıgmda burdan işlem yapamıyoruz,destek bölümünden atın ilgilenelim dediniz. Destek bölümünden ticket attığımda ise aynı video yu 2 kere attığımı ve bu yüzden sistemi yavaşlattıgımı söylediniz.Ve bu suçlu ban yemedi siz taraf mı tutyorsunuz ??? yeter artık gereken yapılsın..!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
quely Ben bu adamın videosunu 2 kere attım banada laf yaptılar bayramdan sonra falan filan sanırım gm tanıdıgı var yoksa hala ban yicek hala yicek bekliyoruz böyle terbiyesiz insanların oyun da işi olmamalı.
Kişi banlandı. Tekrar tekrar ticket atarsanız sistemi yavaşlatırsınız doğru söylemiş arkadaş bir talep atınca zaten bakılıyor 2. atmanın anlamı yok.Size bu video ile ilgili burdan link attıgmda burdan işlem yapamıyoruz,destek bölümünden atın ilgilenelim dediniz. Destek bölümünden ticket attığımda ise aynı video yu 2 kere attığımı ve bu yüzden sistemi yavaşlattıgımı söylediniz.Ve bu suçlu ban yemedi siz taraf mı tutyorsunuz ??? yeter artık gereken yapılsın..!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bayramdan sonra oldu banlanmadı mı ? Sorunun ne ?bu adamın ss sini attım bayramdan sonra denildi hala ban yyicek
Bu tür bir konuşma daha yaparsan forum hesabını kapatırım yaptığın yönetime iftiraya giriyor haberin olsun.quely Ben bu adamın videosunu 2 kere attım banada laf yaptılar bayramdan sonra falan filan sanırım gm tanıdıgı var yoksa hala ban yicek hala yicek bekliyoruz böyle terbiyesiz insanların oyun da işi olmamalı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)