mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sayın Gorevlıler . !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KorkumRabbim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 645

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

haklısınız fkat sızın dedıgınız gıbıde yapıldı Oyunun yuklenmesı zaman alıyor. en az 1 saat gerekıyor.. bunu daha kısa surede nasıl yapabılrız bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırm.

İnternet kafede oynuyan fazla olduğu için internet hızı düşüyo , En hızlı yöntemi şu şekilde olabilir. Oyunu kurup packini güncelleyip hazır hale getirip sadece açtığınız zaman oyunu başlat çıksın bunu bir Flash(Usb)Belleğe atın , böylelikle zaman kazanırsınız en mantıklısı şuan bu gibime geliyo.

Yada oyuna giriş yaptığı cafe sahibine oyunu kurmasını talep edicek ve yeniden cafeye gittiğinde ana bilgisayardan ağ ile oynucağı bilgisayara aktarım yaptarıcak

Flash bellege attım yamayı ayarlayıp fakat tekrar flashda'da en bastan baslıyor :) dırek oyunu baslat gelmıyor yanı bısey degısmedı 2. secenege gelırsek kafede paylasım yok sureklı bıseyı ındırmek gerekıyor. koy yerı oldugu ıcın 1 tane ınternet kafe var. baskada yok .baska bı cozum yontemıde yok sanırm ?

Flash bellege attım yamayı ayarlayıp fakat tekrar flashda'da en bastan baslıyor :) dırek oyunu baslat gelmıyor yanı bısey degısmedı 2. secenege gelırsek kafede paylasım yok sureklı bıseyı ındırmek gerekıyor. koy yerı oldugu ıcın 1 tane ınternet kafe var. baskada yok .baska bı cozum yontemıde yok sanırm ?
Ağ paylaşımı yokmu , mutlaka olması gerek. Oyunu anamakineden indirip ağ paylaşımına atıp oradan alabilirsiniz. İnternet kafe sahibine söyleyin. (Bu arada yakup senmisin?)

Aynen Benım ya ben evden gırıyorum'da Arkadaslar pc olmadıgı ıcın kafeden gırmek zorunda yardımcı olamadım gıttı bırakmalarınıda ıstemıyorum . .s Saglık olsun :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri