mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ELYM2 ! kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan killerangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 602
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

30bin çar acdınız ha? DSSA:AS:Fasf ASF:SAF bi gülelim buna D:ASFDASF sonra bide ticket atmamız gerkiyrdı oylemi? 30bin kişi attı demek AF:ASGSGSgs oyun hala boşboşş ASF:ASF la olum digerlne haksızlık olur diyrsunz la onlrındkinede açın ve acamazmışsınz la sanki bilmıyruz bi adımı yazdınız mı acmanız yeterli isteseniz 2dkda açarsanız çarımı kalkmıs burda çocuk kandıryrlar 30bin çar demek :D biz epey mi dosya derledik arkdaşmla oldu bu son yapılnlarla son sayfayıda attık iyi bi savunma oldu yakında kapınzda gorursunuz epostayla sonuna kadar gidecegiz sonuna kadar urascas bana giren olur mu? ancak para girer o kor mu :D sizden çok şey gitcek bu son konu benim büyüuk ihtimalle daha acmam ama başda en üst yetkıleler olmk üzere tek tek herkesi tüm yonetim sistemni başda özellkle abdullah alkan kim kime koyck görecez ancak o yalanlrı saflara yedirrsinz 30bnmiş aSF:AF

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öncelikle ne yazdığını anliya bilsem keşke ama şunu söyliyim elym2 yöentimi uygun gördüğü hesapları açti.. ıp yiyen hesaplar acılmadi 9999 ban yiyen hesaplar açıldı. Emin Olun ki sizin hesap hiç bir şekilde açılmaz kişilerin hakkını yiyerek burda ben şuçsuzum diyenler oyunda onca kişin canı yakanlar gelip burda af dileniyorlar... oyun takım yönetimni küçümsemeden önce kendi kişiligin küçümse aynanın karşisına geç ve ben adamiyim diye sor kendine gereksiz konular açıp forum yöneticilerini rahatsiz etmekten vazgeç....

30bin çar acdınız ha? DSSA:AS:Fasf ASF:SAF bi gülelim buna D:ASFDASF sonra bide ticket atmamız gerkiyrdı oylemi? 30bin kişi attı demek AF:ASGSGSgs oyun hala boşboşş ASF:ASF la olum digerlne haksızlık olur diyrsunz la onlrındkinede açın ve acamazmışsınz la sanki bilmıyruz bi adımı yazdınız mı acmanız yeterli isteseniz 2dkda açarsanız çarımı kalkmıs burda çocuk kandıryrlar 30bin çar demek :D biz epey mi dosya derledik arkdaşmla oldu bu son yapılnlarla son sayfayıda attık iyi bi savunma oldu yakında kapınzda gorursunuz epostayla sonuna kadar gidecegiz sonuna kadar urascas bana giren olur mu? ancak para girer o kor mu :D sizden çok şey gitcek bu son konu benim büyüuk ihtimalle daha acmam ama başda en üst yetkıleler olmk üzere tek tek herkesi tüm yonetim sistemni başda özellkle abdullah alkan kim kime koyck görecez ancak o yalanlrı saflara yedirrsinz 30bnmiş aSF:AF

bayram dolayısıyla boş oldugunu düşünüyorum boş boş konular açmassan sevinicez ely2 ailesi olarak.

Yıllardır Oyun kapanıyor diye konular açıldı neden hala kapanmadı ? Onun bunun iteminde emeğiyle yaptığı çarın da,anasında bacısın da gözü olan insanların banı açılmasın bırak da. Toplum içinde bu insanlara ne denildiğini biliyorsundur.Sana bir şeyler olmuş ki bu kadar konu açıp cins cins konuşmalar yapıyorsun,bak sende biliyorsun bu son konun senin bir daha bu hesaptan konu açamıcaksın.
Şahsıma karşı laflar söylemişsin ben oyunu oynamıyorum bile,sadece destek sistemi üzerinden yardımcı oluyorum ve gönüllü olarak yıllardır buradayım 1 kuruş cebime para girmedi bile sen ne yaparsan yap bana ulaşamazsın o yüzden burada ellerini yorma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri