Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
Hikaye Ekle

Putty Baya Hasarlı Oyun Açmıyor Vb Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslanerge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar böyle bir konu 2 yıl önce kadar açılmış fakat doğru dürüst yanıt yok ve ben sorun yaşadım bu biraz daha değişik

Swyi İlk Aldığım Zaman Oyunu Kapat Butonu vardı simdi kalktı esila gamersden aldım bu arada.Oyunu aç diyorum bazen açıyordu 20 kez deneyince şimdi hiç açmıyor oyunu aç butonuna tıklıyorum 1 ch açtırıyorum 4 gb ramim olmasına rağmen.Sw fıstık gibi olmuştu 1 eksk vardı npcde item eksikliği koydum sonrasına açmaya çalştm fakat açılmıyor oyuna giriş hesap ismi yanlıs diyor yanls yazınca fakat dogrusunu yazınca ya sunucuya bağlanırken hata yada donup kalıyor..
Sorunumu çözenee helal olsun

kardes sorunun ne olduğunu nerden bilelim biz, böyle soru sorulmaz!!!!!

konuya eklemen gereken dosyalar var !!!!!!

örneğin

ch1 deki syserr ve syslog içindekileri yazacaksın konuya ki sana yardımcı olalım !!!!

değilse nerden bilelim biz sorunun nedir,müneccim miyiz biz... sen nerede hata yaptın!!!!!

kardes sorunun ne olduğunu nerden bilelim biz, böyle soru sorulmaz!!!!!

konuya eklemen gereken dosyalar var !!!!!!

örneğin

ch1 deki syserr ve syslog içindekileri yazacaksın konuya ki sana yardımcı olalım !!!!

değilse nerden bilelim biz sorunun nedir,müneccim miyiz biz... sen nerede hata yaptın!!!!!

kardesim olay şu ben hiçbişe bozmadım filezilla login dosyası give basic weapon vb dosyalar hariç hiçbişe ellemedim özellkle channel 1 2 3 4 auth gibi dosyaları puttyde açıyorum oyunu ./yonet 1-1 yazıyorum esila gamers oldugu icin oyun açıldı diyor sonra açmıyor önceden 30 dk sonrasında açılıyodu bu sefer hiç açmadı olay bu yani.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri