HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok sey istedin yazdığın hiç biri yapilamaz yapilsa bile diger userlerinde durum için aynı talebde bulunacak yani lütfen konuyu uzatmayin. İyi forumlar
Öyle bi cevap veriyosun ki bu cevaptan sonra konu kapatılmıstır diyorum.
Burda mağdur olan benim bunu sadece kendim içn değil bu efsunla itemi olan herkes için istiyorum.
Konularıma kesin dille cevap vermeyi bırak.
Bakin oyun yönetimi size veya sizlere bu efsun item çekin demedi ve hatasızın suçu yönetime üzerine yikamazsınız
Bundan dolayı size konu ilk actiginda dedim destek şikayetiniz iletin diye bu sizin acinuzdan daha sağlıklı olur.
Bundan dolayı size konu ilk actiginda dedim destek şikayetiniz iletin diye bu sizin acinuzdan daha sağlıklı olur.
Bakin oyun yönetimi size veya sizlere bu efsun item çekin demedi ve hatasızın suçu yönetime üzerine yikamazsınız
Kardeşim anladım formda iyi biryerlere gelmek istiyorsun sorunlarımıza yardım etmek istiyorsun bundan dolayı sürekli oyun yönetiminin hatassını bizim hatamız gibi gösteriyosun, neyse allah razı olsun. (unutmaki hatalar söylenmeden başka hataların önüne geçilemez.)
Ama madem bunu engeliyecekler çalışmayacak bu efsun, benim itemimde nasıl ve neden var?
Bunun bana mantıklı bi izahatını verir misin?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)