InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Acıbadem Üniversitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheFinaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 461

TheFinaL

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
118
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 8 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
93
MmoLira
20
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ülkemizin önde gelen sağlık kuruluşlarından olan ve kendini ispatlamış kalitesi ile sağlık sektörüne yön veren acıbadem grubunun bünyesinde kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.
VİZYONUMUZ

Vizyonumuz; Türk kültürümüzü dünya ülkelerine tanıtmayı hedefleyen, Atatürkçü ilkeleri prensip alan, eğitim ve öğretimde sınır tanımadan mükemmeli hedefleyen, çağdaş bireyler yetiştiren bir üniversite olmaktır.

MİSYONUMUZ

Misyonumuz; bilgi ve birikimi üst düzeyde öğrenciler yetiştiren, gelişimci, yenilikçi, evrensel bireyler yetiştirerek her dalda sistemli bir şekilde çalışan bir sonraki hedef için imkan ve olanakları çoğaltan bir üniversite olmaktır.

fft191_mf1561518.Jpeg

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ DEĞERLERİ

Acıbadem Üniversitesi; sevgi, saygı, hoşgörü çerçevesi içerisinde daima karşılıklı ilişkilerde mükemmeli hedefleyen, empati kurmayı amaç edinen, insani değerlere sonderece önem veren bir kurum olmaktır.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ HEDEFLERİ

Kalabalık nüfuslu bir üniversite olmak yerine az ve öz prensipleri ile az nüfuslu fakat deneyimli, bilgi birikimi yüksek, ülkeyi daha ileriye taşıyabilecek bireyler yetiştirerek başarısını duyurmak, birinci sınıf kaliteyi her alanda yaşatmayı hedefleyen bir üniversite olmaktır.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ULAŞIM

Üniversite E–5 karayoluna yakın olma özelliğiyle öğrencilerin rahatlıkla gidebilecekleri, derslere geç kalma korkusu olmadan katılabilecekleri bir üniversitedir. Ayrıcaüniversitenin ücretli servisleri de mevcuttur.

k576x.png

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ FİZİKİ VE SOSYAL OLANAKLARI

Üniversitenin çağa uygun modern cihazlarla döşeli laboratuarları, yenilikçi derslikleri, zengin çeşitli kütüphanesi, şık ve lüks kafeteryaları bulunmaktadır. Öğrencilerin aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri, sosyal etkinliklerini sergileyebilecekleri toplantı salonları bulunmaktadır.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ BURS OLANAKLARI

Üniversite, başarılı öğrencilere 0 eğitim ve öğretim bursu olanağı tanımıştır. Başarı derecesi yüksek olan ilk üç içerisindeki öğrencilere indirim daimi olup tüm öğrenimi boyunca devam etmektedir. Özel kurum ve kuruluşlar tarafından da burs olanakları sağlanmaktadır.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ’NİN DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN FARKI

Üniversite öğrencilerine başarı düzeyine göre kendi dalları dışında ikinci dal eğitim vermektedir. ( çift ana dal) bu sayede iki diploma imkanı sunan, yine başarılı öğrencilerine ilgi duyduğu başka bir alanda eğitim imkanı sunan ( yan dal ) sadece eğitim öğretim yılı içerisinde değil, yaz tatili zamanında da eğitim veren, öğrencinin gelişmesini sağlayan bir kuruluştur. Ayrıca sadece üniversitede okurken değil mezun olduktan sonra da öğrencisiyle diyalogu kesmeyip, iş imkanı sunmaya devam bir üniversitedir. Bu yönleriyle de kendini net bir şekilde diğer üniversitelerden ayırt etmiştir.

Guzel Paylaşım İçin Teşekkurler...

Tanıtım için teşekkürler...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri