bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Npc Bayram hediyesi :) Part 4 Lonca Map2 -Vectors- 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

+6+++++

eyvallah kardeşim cok guzel paylaşım onceki yorumlarım için kusura bakma kotuledim seni ama simdi neyin ne oldugunu anladım bole devam et kesnlikle arkandayım haberin olsun kardeşim basarılar

bide bi sorum var bu logoları degiştirebiliyormuyuz

iyi fotumlr......

Şimdiye Kadar Gerçekten bu ülkede Bu Tasaırm İşini Yükseltmek Yabancılardan farkımız Olsun İstemiştim Lakin :( Anladım ki Bu Ülkede Ne M2M Gibi Serverler Yapılır :( Nede Yeni Bir MMORPG Oyunu Çünkü ; Yapılan herşey Birkaç Saat Sonra Wareze Düşüyor Anlıyacağınız Artık Bu Forumda Hiçbirşey Yapılmaz :( Çünkü Satılan Birçok Model MAP Moderatörlerin Gözleri Önünde Paylaşılıyor Bu Gerçekten Kendimizi Büyük Görmek Gibi Değil Bu acınacak Haldeyiz :( Semih Yane Bu Mapı Tasarlayan Adam Gerçekten aramız Yok O Adamla :( Bazı Tatsızlıklar Olmuştu Zamanında Yane Tırnağım Kadar Sevmem Onu :( Ama Onun Parayla Bir Servere Sattığı Ve O Servere Özel yaptığı Bir Mapı Paylaşmanız Gerçekten bize Yapmayın Ben Sizden Çalıp Paylaşacam Demeniz Gibi :\ Herneyse fazka Uzatmaya gErek yok Bu Forumda Moderatörler Değişmeyene Kadar Bu Forumda Hiçbirşey Olmaz :( Zamanında Alman Modelciler Bize Gelin Avrupada Tasarımlar Yapalım DEdiklerinde Keşke Kabul Etseydik Diyorum :(

Kimse Üzerine Alınmasın genel Konuştum.

Bozacının şahidi şıracı.Karaborsacı gelmiş dolandırıcı birini savunuyor ne beklersin :)
o kişinin dolandırıcılıktan forumdan uzaklaştırıldığını bile bilmiyosun..

Forumu BIRAKTI
Yabancı Forumlarda Artık

GÜLE GÜLE.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri