- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ArKaDaŞlAr bir çok arkadaşımızın multi hack kullanırken oyundan atıo bu nu sonlandırmak istedim. öncelikle oyunu oynarken hangi ayarları nası yapmanız gerektiğini slim
attak hızı:1.70 veya 2.00 olsun
spedd hack:kafanıza gore ama tavsıye etmem yakalanma rıskı var.
hıt attak:10 olsun
attack range:10 olsun
saldırı şekli : spada olsun savaşcıysanız .
canavar çekerken oyundan atmaması için metin antihileyi indiricesinniz daha sonra antihile dosyasını metin2 nın kurulu olduguyere atıcaksınız artık oyuna sureklı ondan gırıceksınız ama unutmayın bu sadece multihack2.7 mutlaka calısır dosyaların link lerini vermiyorum çünki adminlerden başkasına guvenmeyim bide modlara guvnın ama babanıza bıle guvenmeyın
bu size söylediğim dosyaları pccanavar arkadasım sıteye lınklerını vermıs onlara bakabılırsın
:f68:
attak hızı:1.70 veya 2.00 olsun
spedd hack:kafanıza gore ama tavsıye etmem yakalanma rıskı var.
hıt attak:10 olsun
attack range:10 olsun
saldırı şekli : spada olsun savaşcıysanız .
canavar çekerken oyundan atmaması için metin antihileyi indiricesinniz daha sonra antihile dosyasını metin2 nın kurulu olduguyere atıcaksınız artık oyuna sureklı ondan gırıceksınız ama unutmayın bu sadece multihack2.7 mutlaka calısır dosyaların link lerini vermiyorum çünki adminlerden başkasına guvenmeyim bide modlara guvnın ama babanıza bıle guvenmeyın
bu size söylediğim dosyaları pccanavar arkadasım sıteye lınklerını vermıs onlara bakabılırsın
:f68: