Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Maxmi ve Çetesine İnat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gürses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 609
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar 8 yıldır metin2 oyunuyorum kimse benm ismimi bile kötü duymadı kimseye bi yanlışımız olmadı
isteyen herkese kanıt gösteririm ben, öyle lafla peynir gemisi yürümez

Öncelikle Herkesin bilmesini istedim
sunucu aldım site aldım hs özel aldım
sadece files kurmak files sahibi bir arkadaş bulmak kalmıştı forumda gezdim maxmi filesini gördüm
işte güzel süslemiş güzel bi files 55k felan da filan
anlayanlar bilir 55k tam oturmamış bir filestir uzun süreli ve +1000 online düşünenler hiç almadı zaten nestor kendi oyunu şu an kapalı hergün bir bug çıkyor satın almayanlara konuya işte 3.1 3.2 .3.3 çıktı ben her gün güncelliyorum filesime sahip çıkıyorum gibi bir de güncelleme getiriyor takip edenler bilir her güncellemede bug fixlendi yani oturmuş bir files değil
Düşününkü filesi aldınız kurdunuz oyuncular yeni bir bug yapsa ki en son sürüm 3.6 da kırmızı şebnem satarken 300 k veriyordu yani para kasmak bedavaydı, oyuncular kalırmı yok ama adam bir kaç tane arkadaş edinmiş vay kanka başarılar vay bilmem ne güzel çalışma diye milleti sömüryorlar stok sayısı 8 kalan stok sayısı 2 satılan toplam files 20yi geçti dolandırcılık çetesi kurmuşlar kime neyi nasıl gıdıklayacaklarını hesap ediyorlar...

Ben kanıtsız konuşmam arkadaşlar
Bunlar da kanıtı
filesi aldığım günden bu güne bütün konuşmalar
yalan yok dolan yok nerde isterseler orada görüşelim tüm metin2 aileside görüştüğümüzü bilsin ki erkekseler erkek olduklarını kanıtlasınlar
https://www.mediafire.com/?p39fppl06cvw8zv

isteyen herkeese 65grss skype adresimden facebook.com/65grss adresinden istedği ssi göstereyim bende kanıt var öle boş konuşmuyorum ki boş biride değiliM

MOD VE YÖNETİCİLER LÜTFEN KONUMU KAPATMAYIN ADAMLARIN EKMEĞİNE YAĞM SÜRMEYİN İSTERSENİZ DEKONT GÖSTEREYİM BEN SATIN ALDIM VE BENİ MAĞDUR EDEN O VE ÇETESİNDENDE ŞİKAYETÇİYİM

gürses;17613971' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar 8 yıldır metin2 oyunuyorum kimse benm ismimi bile kötü duymadı kimseye bi yanlışımız olmadı
isteyen herkese kanıt gösteririm ben, öyle lafla peynir gemisi yürümez

Öncelikle Herkesin bilmesini istedim
sunucu aldım site aldım hs özel aldım
sadece files kurmak files sahibi bir arkadaş bulmak kalmıştı forumda gezdim maxmi filesini gördüm
işte güzel süslemiş güzel bi files 55k felan da filan
anlayanlar bilir 55k tam oturmamış bir filestir uzun süreli ve +1000 online düşünenler hiç almadı zaten nestor kendi oyunu şu an kapalı hergün bir bug çıkyor satın almayanlara konuya işte 3.1 3.2 .3.3 çıktı ben her gün güncelliyorum filesime sahip çıkıyorum gibi bir de güncelleme getiriyor takip edenler bilir her güncellemede bug fixlendi yani oturmuş bir files değil
Düşününkü filesi aldınız kurdunuz oyuncular yeni bir bug yapsa ki en son sürüm 3.6 da kırmızı şebnem satarken 300 k veriyordu yani para kasmak bedavaydı, oyuncular kalırmı yok ama adam bir kaç tane arkadaş edinmiş vay kanka başarılar vay bilmem ne güzel çalışma diye milleti sömüryorlar stok sayısı 8 kalan stok sayısı 2 satılan toplam files 20yi geçti dolandırcılık çetesi kurmuşlar kime neyi nasıl gıdıklayacaklarını hesap ediyorlar...

Ben kanıtsız konuşmam arkadaşlar
Bunlar da kanıtı
filesi aldığım günden bu güne bütün konuşmalar
yalan yok dolan yok nerde isterseler orada görüşelim tüm metin2 aileside görüştüğümüzü bilsin ki erkekseler erkek olduklarını kanıtlasınlar
https://www.mediafire.com/?p39fppl06cvw8zv

isteyen herkeese 65grss skype adresimden facebook.com/65grss adresinden istedği ssi göstereyim bende kanıt var öle boş konuşmuyorum ki boş biride değiliM

MOD VE YÖNETİCİLER LÜTFEN KONUMU KAPATMAYIN ADAMLARIN EKMEĞİNE YAĞM SÜRMEYİN İSTERSENİZ DEKONT GÖSTEREYİM BEN SATIN ALDIM VE BENİ MAĞDUR EDEN O VE ÇETESİNDENDE ŞİKAYETÇİYİM
Filesi sahibi o kişi satın almanız o filesi tekrar satmanız anlamına gelmez bu forumda filesin sahibinden izin almadan satış yapamazsınız.
Yaptığınız kurallara aykırıdır o yüzden devam ederseniz malesef cezai işlem uygulamak zorunda kalırım.
Eğer ortada bir mağduriyet var ise bunu yasal yollardan da çözebilirsiniz burada kişinin filesini satmanız olayı çözmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri