romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TTnet bilişim hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeYcAoSt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BeYcAoSt

Level 4
TM Üye
Konular
19
Online süresi
16m 5s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
20
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar forumda biraz dolaştım pek vaktim olmadığımdan bakamadım bu firma turkmmoda hizmet vermektemidir eğer veriyorsa nasıl bir firmadır metin2 filesleri packleri nasıldır ilgi alakaları nasıldır bilgi verirseniz sevinirim Teşekürrler

Arkadaşlar forumda biraz dolaştım pek vaktim olmadığımdan bakamadım bu firma turkmmoda hizmet vermektemidir eğer veriyorsa nasıl bir firmadır metin2 filesleri packleri nasıldır ilgi alakaları nasıldır bilgi verirseniz sevinirim Teşekürrler

Henüz bir firma ile anlaşma sağlamadıysanız sizlere hizmet vermekten memnun kalırız.

kusura bakma bilmiyodum

Firma forumda hizmet vermemektedir,Metin2 Game Hosting satış bölümünden hizmet veren firmaları öğrenebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri