- Konular
- 118
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Capital University liberal sanatlar ve araştırma bir özel akredite edilmiştir.
Ekonomik etki araştırması göre, Başkent Üniversitesi sekiz ilçe Columbus metro area 2011-12 verilerine dayalı kazanç, istihdam ve çıktı yaklaşık 162 milyon dolar sağlar.
[h=2]Tarih[/h]
Başkent Üniversitesi tarafından 1830 yılında kurulmuştur
[h=2]Akademisyenler[
Tam-zamanlı lisans öğrencisi için sermaye öğrenim ücretleri 2014-2015 akademik yılı için $31,990. Oda ve yemek giderleri yılda $9,060 toplam. Öğrenci-Başkent Üniversitesi öğretim oranı 11:1.
Başkent Üniversitesi 60 daha majors ve seçim için 51 küçüklerin vardır. Bazı dalları eğitim, hemşirelik, iktisat, kriminoloji, atletik eğitim, işletme, muhasebe, kimya ve diğerleri sayılabilir. Başkent Üniversitesi'nin tanınmış öğretim de dahil olmak üzere güçlü ve köklü bir müzik programı var
Kampüste akademik binalar Battelle Salonu, Ruff Öğrenme Merkezi, Troutman Salonu, Kerns Dini Hayatın Merkezi, Huber-Spielman Salonu, Müzik Konservatuvarı ve Renner Salonu vardır.
[h=3]Hukuk Fakültesi[/h]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
içinde
banliyöleri
. Sermaye ile kuruldu
1830 yılında. Üniversite lisans ve lisansüstü programlarının yanı sıra, bir hukuk fakültesi var.Başkent Üniversitesi Ohio'da bulunan en eski üniversitesi ve en eski ve en büyük Lutheran-Kuzey Amerika'daki bağlı üniversitelerinden biridir.Ekonomik etki araştırması göre, Başkent Üniversitesi sekiz ilçe Columbus metro area 2011-12 verilerine dayalı kazanç, istihdam ve çıktı yaklaşık 162 milyon dolar sağlar.
[h=2]Tarih[/h]
Başkent Üniversitesi tarafından 1830 yılında kurulmuştur
40 yıl önce ne olacak
Central Ohio en eski üniversitesi olma unvanını güvence. Üniversite aslında downtown Columbus yer oldu, ama sonunda Kolomb kırsal çevre için ana kampüse taşındı. Bu 'kırsal' area beri Bexley lüks banliyösü haline geldi. Başkent Üniversitesi eğitim misyonunun ücretsiz sorgulama, eleştirel düşünme ve liderlik Lutheran değerlere dayanmaktadır. Geçerli bir sloganı okulda kullanılan 'Sor. Düşünüyorum. Kurşun.,' eğitim misyonunu devam eden bir hatırlatma.
[h=2]Akademisyenler[
][/h]Sermaye tarafından akredite edilmiş olduğunu
ve üyesi olduğu
.Tam-zamanlı lisans öğrencisi için sermaye öğrenim ücretleri 2014-2015 akademik yılı için $31,990. Oda ve yemek giderleri yılda $9,060 toplam. Öğrenci-Başkent Üniversitesi öğretim oranı 11:1.
Başkent Üniversitesi 60 daha majors ve seçim için 51 küçüklerin vardır. Bazı dalları eğitim, hemşirelik, iktisat, kriminoloji, atletik eğitim, işletme, muhasebe, kimya ve diğerleri sayılabilir. Başkent Üniversitesi'nin tanınmış öğretim de dahil olmak üzere güçlü ve köklü bir müzik programı var
ve
ve Müzik Eğitimi gibi çeşitli dalları, Performans Majors, Müzik Teknolojisi (ya da Sanat veya Müzik Bachelor, Bachelor)ve Müzik Endüstrisi.Kampüste akademik binalar Battelle Salonu, Ruff Öğrenme Merkezi, Troutman Salonu, Kerns Dini Hayatın Merkezi, Huber-Spielman Salonu, Müzik Konservatuvarı ve Renner Salonu vardır.
[h=3]Hukuk Fakültesi[/h]
bir
özel
şehir merkezinde yer alan
.Sermaye Hukuku ders bazında "en İyi Değer Hukuk Okulu" 2009 yılında Milli Hukukçu dergisi tarafından seçildi. 2011 yılında, Ulusal Hukukçu dergisinin yanı sıra hukuk dergisi kamu hizmetlerinden hukuk kariyer için öğrencilerin hazırlanmasında ülkenin en iyi hukuk okullarından biri Sermaye olarak adlandırılmış. 2012 yılında, dergiler bar sınavı için öğrencilerin hazırlanması açısından ülkenin en iyi hukuk okullarından biri olarak Sermaye listelenmiştir.