xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Event Saatleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 634

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sevgili Shorty ,

uzun zamandır herkes düzenli eventler olmasını istiyor bunun için sana önerebileceği saatler var.

Pazartesi : sabah 8-11 saatleri arası balık eventi -- akşam 9--11 arası ox

Salı: ---Yok---

Çarşamba: öğlen 11-2 arası metin eventi -- akşam üstü 5-7 arası ox

Perşembe: ---Yok---

Cuma: Akşam 7-9 arası lastik eventi

Cumartesi: sabah 8-12 arası ox -- akşam 7-11 arası balık eventi

Pazar : sabah 8-12 arası ox -- akşam 7-11 arası balık eventi

Tamamen kendim hazırladım Bilginize Arz Ederim...

Konuyu yeni gördüm. Eventlarla ilgili değişiklik yapıyoruz zaten. Yeni sistemi test ediyoruz. Herşey otomatik olacak ve her gün rasgele eventlar yapılacak belirli zamanlarda, bunuda gm ihtiyacı olmadan otomatik olarak yapacak sistem. Yeni sitemiz ile birlikte aktif etmeyi planlıyoruz

Konuyu yeni gördüm. Eventlarla ilgili değişiklik yapıyoruz zaten. Yeni sistemi test ediyoruz. Herşey otomatik olacak ve her gün rasgele eventlar yapılacak belirli zamanlarda, bunuda gm ihtiyacı olmadan otomatik olarak yapacak sistem. Yeni sitemiz ile birlikte aktif etmeyi planlıyoruz
Event saatlerini oyuncuların yorun oldugun saatlerde ve gunlerde yaparsanız sevınız. Bi de artık yeni eventler eklerseniz seviniz hep aynı eventler adamlar artık ox dakı butun soruların cevaplarını ezberledirler. Metin eventlerındede 130 lwl adam 90 level metine dalıyor artık 110-120 level metınlerı gelırsede sevınız elym2 oyuncuları olarak.. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri