Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Private Serve Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Voldemort35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 432

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar;
Bana Bazı konularda yardımcı olabilcek Arkadasların ilgisine şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaslar Benim sunucuya ait bir serverım var Fakat ben iç ayarlarını yapamadım sunucuyu beklemek yerine yardım almak istedim.
Sorunlarım;
Ben 80 Cap Acıcam Ve Niya hunter cavanlarına Seal Of Star Moon Sun İtemlerini Moblara Koyucam Fakat düşme ihtimlleri 600 Mobta bir olucak misali nasıl ayarlayabilirim.
Bilgi Verebilirseniz Cok teşekkürler.

Yanılmıyorsam vsronun veritabanlarında sos som sun düşüyordu 100lük yaratıklara kadar sizin yapmanız gereken düşme oranını gameserverden ihtimal bazında yükseltmeniz yani 600 yaratıkta düşsün diyemezsiniz oyun bazında item düşüşlerini %1 %2 civarında arttırırsınız aynı oranda tüm item düşüşleri etkilenir umarım yardımcı olmuştur

Teşekkürler İlginiz İçin Fakat Benim İstedigim Bu ayarları Nasıl Yapıcam O Ayarı Bulamadım Niyaların ıçıne nasl ilave Ediceksin yada nasıl Artırmak için Canavarın içinden sosları düşme ihtimalini Teşekkür ederim yinede

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri