HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Iftira dan ban yemis kime iftira attigi belli deil bu nasil bise oluyor kimi sucluyor belli deil ban atmissiniz arkadasa anlayamadim
Iftira dan ban yemis kime iftira attigi belli deil bu nasil bise oluyor kimi sucluyor belli deil ban atmissiniz arkadasa anlayamadim
Oyun görevlilerinden biri gördüyse video koyulmaya biliyor ticket atarak sebebini öğrenebilirsiniz.
Kime?Neden?Nasıl sorularına hacet yok bir iftira söz konusu ki ban sebebi olarak kurallarda geçmekte
O iftiraya karşın kime ve neden kanıtı halinde destek.elym2.com sitesine ban itiraz kısmından gerekçesini sunarsa
değerlendirilir

Bence olay hakkında itiraz ticket ı atmalısın ;
11- Herhangi Bir Oyuncuyu Suçlamak - İftira Atmak
Herhangi bir oyuncuyu hırsız, katil vb gibi kelimelerle suçlamak yasaktır.
Başlıkta dahi belirtildiği gibi; herhangi bir bireyi, oyuncuyu suclamamışsın belki bu sebeple ceza-i işlemini iptal edebilirler.
Öteyandan ;
Bu ihlali yapan oyuncuların hesapları 60 - 180 gün arası kapatılır.
60-180 gün arası ceza alman gerekirken 30gün almışsın belki yaptığın şey yine cezadır fakat süresi düşüktür.
11- Herhangi Bir Oyuncuyu Suçlamak - İftira Atmak
Herhangi bir oyuncuyu hırsız, katil vb gibi kelimelerle suçlamak yasaktır.
Başlıkta dahi belirtildiği gibi; herhangi bir bireyi, oyuncuyu suclamamışsın belki bu sebeple ceza-i işlemini iptal edebilirler.
Öteyandan ;
Bu ihlali yapan oyuncuların hesapları 60 - 180 gün arası kapatılır.
60-180 gün arası ceza alman gerekirken 30gün almışsın belki yaptığın şey yine cezadır fakat süresi düşüktür.
Son düzenleme: