berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TÜrkay ne olur oku lÜtfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByDoqix969
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 239
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ÖNCELIKLE TURKAY BEY YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BAN AFFINDAN YARARLANAMAYAN ONCA KİŞİLER VAR VE HIRSIZLIK YAPAN SIZLERE HAKARET EDEN BUTUN HESAPLAR AÇILMIŞ FAKAT BENIM ELY1 SERVERINDE 122 LWL ByDoqix9696 ADLI KRTERIM KAPATILDI NEDENI ISE OYUNDA Bİ ARKADAŞIMDAN EDİT KALKAN ALDIM ÖDÜNÇ ALDIKTAN 5 DK SONRA AİLE İÇİ Bİ PROBLEM OLUNCA BİLGİSAYARDAN AYRILDIM AFK KALDIM BU SURE ICERINDE ARKADAŞIMDA ÇALDIĞIMI DUUNUP SS LERI SİZLERE TİCKETLEMIŞ VE BUNUN SONUCUNDA SINIRSIZ BAN YEDIM VE TAM 3 AYDIR OYUNDA DEILIM OKADAR TİCKET ATTIM KONU AÇTIM FAKAT ÇÖZÜM OLMADI SİZLERE SKYPE ÜZERİNDEN ULAŞMAK İSTEDİM FAKAT ODA OLMADI LÜTFEN BU BAN AFIINDAN BENDE YARALANIYIM KAÇ SENEDIR ELYM2 OLNUYORUM 5 YILIMI SIZIN OYUNA VERDIM ONA GUNLERIM GEÇTİM VE YAPMADIĞIM BİR ŞEY İÇİN KAPATILDIM ONCA KİŞİNİN HESABI AÇILDI VE ÇOĞUDA HIRSIZLIK DAN BAN YIYENLER BENIMDE HESABIMI AÇÇIN YALVARIRIM TURKAY BEY OYUNU ÖZLEDIM GERİ ARANIZA DONMEK ISTIYORUM OYUNDA WOCELLENT [MEVLÜT] BYLYKYA [ALİ] BU KİŞİLEREDE BENI SORABİLİRSİNİZ HEPSİ BENİ TANIYOR TELEFONDNA KONUŞTUĞUM ARKADAŞLRIM LÜTFEN HESABIMI AÇIN TEK İSTEDDİĞİM BUU YALVARIRIM ARKADAŞLARIMIN ARASINA DÖNMEK İSTİYORUM TEKRAR LÜTFEN OKURSANIZ SEVİNİRİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri