mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

lütfn short nolur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByDoqix969
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 330
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SAYIN TÜRKAY ELY1 DE BULUNAN ByDoqix9696 ADLI KARAKTERIM BANLANMIŞTI NEDENI OYUNDA Bİ ARKADŞAIMDAN EDİT ATAK KALKAN ALDIM ODUNC FAKAT EVDE ANNEM VE BABAM TARTITIKALRI İÇİN AFK OLMAK ZORUNDA KALDIM VE OYUNDA ARKADAŞACVP VEREMEDIM ODA KORKUDAN SS ALMIŞ VE TİCKETLEMİŞ BUNUN SONUCUNDA HESABIM HIRSIZLIKTAN SINIRSIZ BAN YEDI FAKAT 15 TANE TİKET ATTIM KONULAR AÇTIM FAKAT Bİ ÇÖZÜM OLMADI BEN TAM 5 YILDIR OYNUNUZU OYNUYOUM BU ZAMANA KADAR HİÇ HIRSIZLIKTAN BAN YEMDIM BU SEFERKİDE TAMAMEN KARŞI TARAFIN YANLIŞ ANLAMASI FAKAT KARŞI TARAFIDA İKNA EDEMEDIM SİZLERDEN RİCAMM NE OLUR OKADAR HIRSIZLIK YAPAN OYUNCULARIN HESAPLARI AÇILMIŞ BENIM HESABIMIDA AÇIN LTFEN OYUNA GERİ DÖNMEK İSTİYORUM OYUNDA BİR ÇOK ARKADAŞIM VAR HEPSİNİ ÖZLEİDM OYUNUÖZLEDİM 2 AYDAN FAZLADIR OYNAYAMIYORUM NE OLUR BENIDE AFFEDİN YALVARIRIM LÜTFEN TEK İSTEĞİMBU İSTRSENİZ BENI KONTROL ALTINA ALIN İZLEYİN LÜTFEN BKA BİŞİ İSTEMİYORUM YETERKI AÇIN ELY1 ByDoqix9696 122 LWL NINJA HESABIM NE OLUR HERKEZ AFFEDİLDİ BENİDE AFFEDİN BİR DAHA NE BİRİNDEN BŞİ İSTERİM NEDE BİŞİ VERİRİM İNŞALLAH AÇARSINIZ TAM 1 AYDIR BAN AFFINI BKLEDIM NE OLUR LÜTFENİYİ GUNLER

Son düzenleme:
hırsızlıktan kapatılan tum charlar açılmış kardeş bu arada shorty abi cvp verirse çok sevinicem yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri