HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ban affini bekleyen kİŞİlerİn Çarlari aÇilmadi. Benİm pazar Çarlarim olsun destek İÇİn kullandiĞim Şamanim bİle aÇilmiŞ fakat asil Çarlarim aÇilmamiŞ. Ben aylardir ban affi İÇİn beklİyorum beklİyorum fakat pazar Çarim aÇilsin dİye deĞİl. Asil Çarim İÇİn beklİyorum. Ban affi oluyor ve ban affindan yararlanamadik. SaĞlik olsun dİyeceĞİm İnsanin İÇİne dert oturuyor. Hayal kirikliĞi. Bİr sÜrÜ oyuncu var Çari aÇilsin dİye gÖzleyen. GerÇek para karŞiliĞinda t satanlarin Çari bİle aÇilmiŞ efsun botu kullanan normal derece botu kullanan ve hİlelerİn satiŞini yapan sahiŞlarin bİle Çari aÇilmiŞ. Ne hİleden ne kÜfÜrden nede satiŞtan ban yedİm.
Ban affini bekleyen kİŞİlerİn Çarlari aÇilmadi. Benİm pazar Çarlarim olsun destek İÇİn kullandiĞim Şamanim bİle aÇilmiŞ fakat asil Çarlarim aÇilmamiŞ. Ben aylardir ban affi İÇİn beklİyorum beklİyorum fakat pazar Çarim aÇilsin dİye deĞİl. Asil Çarim İÇİn beklİyorum. Ban affi oluyor ve ban affindan yararlanamadik. SaĞlik olsun dİyeceĞİm İnsanin İÇİne dert oturuyor. Hayal kirikliĞi. Bİr sÜrÜ oyuncu var Çari aÇilsin dİye gÖzleyen. GerÇek para karŞiliĞinda t satanlarin Çari bİle aÇilmiŞ efsun botu kullanan normal derece botu kullanan ve hİlelerİn satiŞini yapan sahiŞlarin bİle Çari aÇilmiŞ. Ne hİleden ne kÜfÜrden nede satiŞtan ban yedİm.
Ayrımcılık işte
http://www.turkmmo.com/ely-metin23/3144256-tatala-subliminal-ban-affi.htmlBan affini bekleyen kİŞİlerİn Çarlari aÇilmadi. Benİm pazar Çarlarim olsun destek İÇİn kullandiĞim Şamanim bİle aÇilmiŞ fakat asil Çarlarim aÇilmamiŞ. Ben aylardir ban affi İÇİn beklİyorum beklİyorum fakat pazar Çarim aÇilsin dİye deĞİl. Asil Çarim İÇİn beklİyorum. Ban affi oluyor ve ban affindan yararlanamadik. SaĞlik olsun dİyeceĞİm İnsanin İÇİne dert oturuyor. Hayal kirikliĞi. Bİr sÜrÜ oyuncu var Çari aÇilsin dİye gÖzleyen. GerÇek para karŞiliĞinda t satanlarin Çari bİle aÇilmiŞ efsun botu kullanan normal derece botu kullanan ve hİlelerİn satiŞini yapan sahiŞlarin bİle Çari aÇilmiŞ. Ne hİleden ne kÜfÜrden nede satiŞtan ban yedİm.
Daha önce açtığınız konuda da belirttim kesin açılacak diye bir şey yok o yüzden buraya konu açmanız anlamsız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...