Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Vs Turnuva Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alibrha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 619
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Vs Turnuva Sistemini Mapıyla Beraber Sorunsuz Serverinize Kuruyorum Ücreti Düşünmedim Özelden Mesaj Atarsanız Konuşuruz 24 Saat İçerisinde Kendi Ekranımdan Video Ekleyeceğim. almak İsteyen Arkadaşlar Özelden Mesaj Atabilirler.

Beyfendi Benim Sistemim cok farklı ozel map var ve 4 adet arena var vs turnuvası aktıf oldugunda oyunculara ısınlanmaları ıcın gorev gelır turnuva mapına ısınlanırlar oradan turnuvaya katılırlar serverınızde kac tane userınız varsa savastırır ve en son 1 kısı kalınca alttan duyuru gecer ... kazanmıstır diye yanı sınırsız oyuncu turnuvaya katılabılır mysql bağlantısı yoktur ve oyuncular kımınle karsılasacagını ogrenebılır 4 oyuncu kaldıgında yarı fınal baslıyor ceyrek fınal duyuruları olur yarın saat 17.00 da video ekleyeceğim o zaman daha iyi anlayabilirsiniz sistemde sorun yoktur iyi gunler dilerim

Başkalarına ait şeyleri satmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya ...

İsteğen olursa ücretsiz verebilirim dosyaları theprnce1 skype

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri