Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayın oyun takımı ely 4 de ki hamle bugunu düzeltmenizi istiyoruz. Bedensele hasret kaldık arkadaş hamle bugu yüzün den bu kadar küçük bir işle hiçbir oyun yetkilisi ilgilenmiyor. Kısaca ely 4 diğer svler arasında öksüz çocuk gibi kaldı. Ne dönüşümler açık nede ufak tefek bug ve hataları düzeltmek istien bir yetkili var. Sadece giriyosunuz bizle 5-10 dk ilgileniosunuz kaç kere söyledik düzeltilcek düzelticek diyip geçtiniz, bir hamle bugunu düzeltmek ile dönüşümleri açmak bu kadar mı zor ? Bu sorunlar yüzün den ely 4 de adam kalmadı ticaret 0 bir an önce sağlam bi el atılması lazım. Aksi taktirde gidişatı hiç iyi görmüyorum. Kısaca benden bu kadar umarım anlatabilmişimdir. İnşallah en kısa süre içinde çözüme ulaşırız okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekürler.
Ya al bendende o kadar bi insan kendi swsindeki oyuncuların göz göre göre bitmesini nasıl izin verir ya çok zor mu bişey merak ediyorum ya
Bir bugu düzeltmek , bir ejderha açmak , bir yeni map açmak, ya düşünsenize ejderha açıldı savaşlar kapışmalar lütfen ch1 sadece ch1 de açılsınki savaşlar bol bol olsun mesela kaya tüm chde var savaş yok bişi yok ch1 de oldumu savaş çok olur
arkadaşım ejder felan açıldı diyelim biz gidip zihinselle nabacaz orda
bedensel olduk diyelim bize karışan birine ws atsak hamle vursak vururken adam bize bi skil atsa tek
ya valla ne dicemi bilmiyorum yazsam örnek versem varya
baya olur 
Bir bugu düzeltmek , bir ejderha açmak , bir yeni map açmak, ya düşünsenize ejderha açıldı savaşlar kapışmalar lütfen ch1 sadece ch1 de açılsınki savaşlar bol bol olsun mesela kaya tüm chde var savaş yok bişi yok ch1 de oldumu savaş çok olur
arkadaşım ejder felan açıldı diyelim biz gidip zihinselle nabacaz orda
bedensel olduk diyelim bize karışan birine ws atsak hamle vursak vururken adam bize bi skil atsa tek
ya valla ne dicemi bilmiyorum yazsam örnek versem varya
baya olur 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)