HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
106 levelim 130 a en hızlı nerde ,nasıl ,oraya nasıl gideceğim, itemlerim ,kaç saat ortalama , nasıl gidilir... Hepsini en detaylı şekliyle istiyorum teşekkürler 130 olmak istiyorum hızlıca...
Tec yüzüğü satın alabilirsin ve exp bonusu veren efsunlar atarak çabuk lvl alabilirsin 

detaylı demiştim ama neyse saolTec yüzüğü satın alabilirsin ve exp bonusu veren efsunlar atarak çabuk lvl alabilirsin![]()
1 Saatlik Tecrübe yüzüğü , 20 exp bonuslu Ayakkabı , Kalkan , Kolye , 7 Günlük Tecrübe yüzüğü ve son olarak Punç kullan catacomb 1 kattan 8 nci kata kadar çık ancak böyle hızlı şekilde kasılabilirsin.
Bişey ekliyim . Catacomp 1. katta 117 ye kadar seri kasıl sonra catacomp 4. katı kes in tekrar çık 4. katı kes in1 Saatlik Tecrübe yüzüğü , 20 exp bonuslu Ayakkabı , Kalkan , Kolye , 7 Günlük Tecrübe yüzüğü ve son olarak Punç kullan catacomb 1 kattan 8 nci kata kadar çık ancak böyle hızlı şekilde kasılabilirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)