- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sakın bu dolandırılardan birşey satın almayın sitelerinde 10 dk sunucu teslimi yazıyor 2 gün oldu hala sunucuyu teslim etmediler. Paranızı alana kadar öyle bir ilgi gösteriyorlar ki böyle hizmet görmedim diyorsunuz ; ama para hesaplarına geçince 1 tane muhattap bulamıyorsunuz arıyorsunuz ulaşamıyorsunuz mail atıyorsunuz saatlerce cevap vermiyorlar 7/24 canlı destek diyorlarya gerçektende 7/24 bırak canlı destek vermeyi günün hiçbir saati muhattap yok onuda boşver sunucuyu almadan önce ki satış öncesi destekle görüşüyorsunuz sizi engelliyip konuşmayı yüzünüze kapatıyorlar. Parayı almadan önce canım cicim beyfendi hanfendi çok kibarlar parayı alınca küstah küstah konuşup kaale almıyorlar. Benden söylemesi sakın bulaşmayın bu dolandırıcılara ben paramı kaptırdım siz kaptırmayın
- Konular
- 32
- Online süresi
- 4m 54s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Firmanın forumda rankı yok.Arkadaşlar sakın bu dolandırılardan birşey satın almayın sitelerinde 10 dk sunucu teslimi yazıyor 2 gün oldu hala sunucuyu teslim etmediler. Paranızı alana kadar öyle bir ilgi gösteriyorlar ki böyle hizmet görmedim diyorsunuz ; ama para hesaplarına geçince 1 tane muhattap bulamıyorsunuz arıyorsunuz ulaşamıyorsunuz mail atıyorsunuz saatlerce cevap vermiyorlar 7/24 canlı destek diyorlarya gerçektende 7/24 bırak canlı destek vermeyi günün hiçbir saati muhattap yok onuda boşver sunucuyu almadan önce ki satış öncesi destekle görüşüyorsunuz sizi engelliyip konuşmayı yüzünüze kapatıyorlar. Parayı almadan önce canım cicim beyfendi hanfendi çok kibarlar parayı alınca küstah küstah konuşup kaale almıyorlar. Benden söylemesi sakın bulaşmayın bu dolandırıcılara ben paramı kaptırdım siz kaptırmayın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...