Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Eskı Arkadaslarımız Gelmıs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 831

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eskİ gÜnlerİ bende Özledİm İnan ama hepsİ ely4 gecmİŞler :)) İnŞ gene ely2 dolarda eskİ gÜnlerİ aratmayiz tanidik bÜtÜn eskİ dostlarima kendİlerİne İyİ bakmasini dİlerİm gÖrÜŞmek Üzere a.e.o acİmasİz?

Eskiler güzeldi,eskiler iyiydi,oyuna giresim gelmiyor artık sadece,muhabbetimizi bile özler olduk,güzel arkadaşlıklar kazandık,güzel savaştık,bizim zamanımızda savaş oyunda kalırdı,güzeldi o günler,eski arkadaşlarımın hepsine teker teker teşekkür ediyorum iyi ki tanımışız sizleri,kendinize iyi bakın.İsim yazmak istemiyorum kimseyi unutmamak için,hepinizi ayrı ayrı muhabbeti için kutlayıp teşekkür ediyorum güzel insanlar oyun sizlerle güzeldi.:) -CuneyTArkn & DubLaj

Eskiler güzeldi,eskiler iyiydi,oyuna giresim gelmiyor artık sadece,muhabbetimizi bile özler olduk,güzel arkadaşlıklar kazandık,güzel savaştık,bizim zamanımızda savaş oyunda kalırdı,güzeldi o günler,eski arkadaşlarımın hepsine teker teker teşekkür ediyorum iyi ki tanımışız sizleri,kendinize iyi bakın.İsim yazmak istemiyorum kimseyi unutmamak için,hepinizi ayrı ayrı muhabbeti için kutlayıp teşekkür ediyorum güzel insanlar oyun sizlerle güzeldi.:) -CuneyTArkn & DubLaj

Eyv Kardeşim Sende Öylesin :)

Sağlam ortam her zaman önemlıdır.Kardeşlıgın tadını aldınmı zaten o oyunu bırakamazsın yeterkı ortamı yakala gerısı gelecektir.Hemen hemen 6 yıl olcak neredeyse şimdiye kadar bir çok insan tanıdım ve samimi arkadaslıklarda bulundum gerekse bunu biz real yanı gerçek hayata taşımayı başardık bır cok arkadasla bırlıkte.Umarım sizlerde bunu başarırsınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri