noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Elizmt2 Gm'lik Alımları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xcnett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 329

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gm Arıyorum:

Sunucu Adı : Elizmt2

Yaş Sınırlaması : 15-20 Yaş Arası
İstediğiniz Günlük Online Süre : 4-5 Saat
Aradığınız Özellikler : Kurallara Uycak , Serverimde Öylesine Değil Yardım Etmek İçin Görev Yapcak Kişiler
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Elizmt2 (Skype)'den
Diğer / Ek : İlk Öncelikle Elizmt2 2 Yıldır Açık ve 32767 Oranlı Serverdir Buna Göre Mesaj Atın Oyuncularımız Küçük Yaşta Olup Fazla Sorun Çıkarmaktadır Oyun İçi Pm Sistemi İle İlgilenmektedir

* 12:00-18:00 Arasında Online Olabilen Kişiler Başvursun
* Tecrübesi Olanlar
* Önceden Kod Tecrübesi Vb. Ve Gm Olmuş Kişiler Başvursun
* Elizmt2'de Gmlik Görevi Yaparken Başka Serverlerde Hiçbir Görevi Bulunmaması Önemle Dikkat Ederiz
* Kendi İsmini Soy İsmini Ve Gerekliyse Profil Fotorafı Kendine Ait Oldun Güven İçin
* Kurallara Uyan Takım İçinde Çalışan Ve Kibirli Vb. Olmayan Kişiler Başvursun

Önemli Not: İlk 1 Hafta VIP Olarak Görev Yapılır Fakat Yetkileri İtem Hariç Herşey Vardır 1 Hafta Sonunda Eğer Gm Kayda Değerse [GM] Olup Navicat Putty Filezilla Vb. Hariç Bütün Yetkileri Tam Olur

Başvurmak İsteyen Kişiler: Elizmt2 Skype

Gm Arıyorum:

Sunucu Adı : Elizmt2

Yaş Sınırlaması : 15-20 Yaş Arası
İstediğiniz Günlük Online Süre : 4-5 Saat
Aradığınız Özellikler : Kurallara Uycak , Serverimde Öylesine Değil Yardım Etmek İçin Görev Yapcak Kişiler
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Elizmt2 (Skype)'den
Diğer / Ek : İlk Öncelikle Elizmt2 2 Yıldır Açık ve 32767 Oranlı Serverdir Buna Göre Mesaj Atın Oyuncularımız Küçük Yaşta Olup Fazla Sorun Çıkarmaktadır Oyun İçi Pm Sistemi İle İlgilenmektedir

* 12:00-18:00 Arasında Online Olabilen Kişiler Başvursun
* Tecrübesi Olanlar
* Önceden Kod Tecrübesi Vb. Ve Gm Olmuş Kişiler Başvursun
* Elizmt2'de Gmlik Görevi Yaparken Başka Serverlerde Hiçbir Görevi Bulunmaması Önemle Dikkat Ederiz
* Kendi İsmini Soy İsmini Ve Gerekliyse Profil Fotorafı Kendine Ait Oldun Güven İçin
* Kurallara Uyan Takım İçinde Çalışan Ve Kibirli Vb. Olmayan Kişiler Başvursun

Önemli Not: İlk 1 Hafta VIP Olarak Görev Yapılır Fakat Yetkileri İtem Hariç Herşey Vardır 1 Hafta Sonunda Eğer Gm Kayda Değerse [GM] Olup Navicat Putty Filezilla Vb. Hariç Bütün Yetkileri Tam Olur

Başvurmak İsteyen Kişiler: Elizmt2 Skype

Merhaba; Öncelikle Serveriniz Hayırlı Olsun;
10'dan Fazla Server Kurdum Sorunlarını Biliyorum
Yaş ; 16 | 03/08/1998
Şehir; Nevşehir.
Tecrübelerim
-Navicat
-Filezilla
-Putty Kullanımı
-Server Açıkları Kapatma
-Server Sitesi İçin Panel Hazırlama ( Kodlama Değildir Hazır Paneli Entegre Etme)
-Oyun İçi HerTürlü Destek.
-Minimum Online Süresi : 3Saat
-Günlük 5-10 User Rahat Çekebilme
-Turkmmo'da 3 Adet TM Hesap Ve Diğer Forumlarda Özel Ranklar Mevcuttur.
NOT ; Yukarıda Yazdıklarım Yapabildiklerim Kurucu İsterse Yaparım İStemezse Kendi Söylediklerini Yaparım Oyun İçi Destek Gibi..
Geri DÖnüş Yaparsanız Sevinirim İyi Forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri