HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuna bayadır giriş yapmıyordum Pixy ve Destan Birleşip ELY3 olmuş sanırım ve benim destan ve pixy de aynı kullanıcı adıyla çarlarım vardı ELY3 e giriş yaparken destandaki çarıma giriş yapıyor benim tüm itemlerim ve param Pixy deki çarımda kaldı buyuk ihtimalle çar silindi Rica edersem bu konuya bi el atarmısınız.
KULLANICI ADIM : Nicolebrayn
OYUN NİCKNAME : PvR
2 server da da aynı bilgiler kayıtlıydı lutfen yardımcı olunuz.
KULLANICI ADIM : Nicolebrayn
OYUN NİCKNAME : PvR
2 server da da aynı bilgiler kayıtlıydı lutfen yardımcı olunuz.
Düşündüğün gibi bir hesap karmaşası yaşanmaması için Pixy'den gelen hesapların sonuna değişik ekler getirildi diye hatırlıyorum ben. Silindiğini pek sanmıyorum.
ID'ni şu şekillerde yazmayı deneyebilirsin, ya da bununla ilgili bir konu vardı sanki onu bulabilirsin;
kullaniciadinopxy
kullaniciadinpxy
kullaniciadinpixy
kullaniciadinopixy
Bir buçuk sene olmak üzere ben de pek net hatırlayamıyorum.
Ama bence hiç başlama, Ely3 - artık Destan veya Pixy'deki kadar eğlenceli değil malesef.
Mesela bende böyle olmuş bak zamanında:
@erdemaa; da bir göz atarsa konuya çözülemeyecek bir sorunmuş gibi durmuyor.
Düzenleme:
Aklıma mantıklı bir çözüm geliyor aslında. Denesen bir şey kaybetmezsin.
Pixy'deki hesabının bağlı olduğu e-posta adresini kullanarak, elym2 giriş panelinden sırasıyla - "Unuttum" -> "Kullanıcı Adımı Unuttum" - işlemlerini kullanırsan e-postana sana ait olan ve o e-posta'ya bağlı olan hesapların kullanıcı adlarını içeren bir mail gelir. Oradan da hatırladığınız şifreyle panelden giriş yapmaya çalışırsın, işe yaramazsa bir de "Şifremi Unuttum" servisini kullanırsın. Yine olmazsa tekrar erdemaa'dan çözüm önerisi & çözüm beklersin. 
ID'ni şu şekillerde yazmayı deneyebilirsin, ya da bununla ilgili bir konu vardı sanki onu bulabilirsin;
kullaniciadinopxy
kullaniciadinpxy
kullaniciadinpixy
kullaniciadinopixy
Bir buçuk sene olmak üzere ben de pek net hatırlayamıyorum.
Ama bence hiç başlama, Ely3 - artık Destan veya Pixy'deki kadar eğlenceli değil malesef.Mesela bende böyle olmuş bak zamanında:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@erdemaa; da bir göz atarsa konuya çözülemeyecek bir sorunmuş gibi durmuyor.

Düzenleme:
Aklıma mantıklı bir çözüm geliyor aslında. Denesen bir şey kaybetmezsin.
Pixy'deki hesabının bağlı olduğu e-posta adresini kullanarak, elym2 giriş panelinden sırasıyla - "Unuttum" -> "Kullanıcı Adımı Unuttum" - işlemlerini kullanırsan e-postana sana ait olan ve o e-posta'ya bağlı olan hesapların kullanıcı adlarını içeren bir mail gelir. Oradan da hatırladığınız şifreyle panelden giriş yapmaya çalışırsın, işe yaramazsa bir de "Şifremi Unuttum" servisini kullanırsın. Yine olmazsa tekrar erdemaa'dan çözüm önerisi & çözüm beklersin. 
Son düzenleme:
Bayadır oyuna girmiyordum çaara girdim Destan daki hesap çıktı onu depo niyetine kullanıyodum bi işe yaramıyor tüm itemler paralar pixyde kaldı lutfen destek verin.
Onlarıda Denedim ama sadece yukarıdaki belirttiğim nickname geliyor uzantılı bir şey gelmiyor şifreyide yeniledim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)