Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Vectors Server lazımsa ulaş 

Bumu Saltanat tipi server
Sadece 3-5 İtem saltanat tipi o kadar.
Ücretli olarak verebilirim size Saltanat mt2 ' nin tüm zırhları silahları iç itemleri var
Yeni çıkanlar dahil
Sadece 3-5 İtem saltanat tipi o kadar. Ücretli olarak verebilirim size Saltanat mt2 ' nin tüm zırhları silahları iç itemleri var
Yeni çıkanlar dahil
Son düzenleme:
ücretli yere git sat o zaman güveniyosan ücretsiz veriyorum ben bunları parayla degil verdiğim eixleri kullanmadan clienti indir bakalım açabilcekmisin packleri?Bumu Saltanat tipi serverSadece 3-5 İtem saltanat tipi o kadar.
Ücretli olarak verebilirim size Saltanat mt2 ' nin tüm zırhları silahları iç itemleri var
Yeni çıkanlar dahil
Ücretsiz veriyorsunda saltanat tipi yazma o zaman 4-5 dosya saltanat tipi dediğim gibi
bir de
Evet paylaştığın .eix.epk'leri açabiliyorum facebook butonu paylaşmışsın onu açtım istersen linki atayım indir dene?
Eternexus ve UnEPK ile değil.
bir de
Evet paylaştığın .eix.epk'leri açabiliyorum facebook butonu paylaşmışsın onu açtım istersen linki atayım indir dene?

Eternexus ve UnEPK ile değil.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)