- Konular
- 39
- Online süresi
- 1980s
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 109
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Şunu Söyleyeyim anlatımda CsFranq ' ında katkısı vardır.Evet Arkadaşlar Geçen Gün Forumda Gezerken CsFranq ın Açtığı Antiflag Hesaplayıcısı
. Adlı
Konuyu gördüm.Konuya Girdiğimde konunu önceden yarka0000 tarafından açıldığı.Ancak CsFranq adlı
arkadaşımızın konuyu güçlendirip tekrar açtığını yazıyordu.Programın Türkçe Sürümü Yokmuş.Bende
Programı Indirip Inceledim Ve Türkçe Versiyonunu Yapmaya Karar Verdim.Programcılık Konusunda
Çok Fazla Olmasada Biraz Bilgim Var.Programın Yapılacak Basit Bir Program olduğunu
anlayınca.Neden Olmasın ? dedim.Ve Kendi Kodladığım Antiflag Hesaplayıcısını Sizlere Sunuyorum.
Programda Öyle Basit Kodlar Içerdiği için kodlarını gizlemedim.Ayrıca Program .Net Framework 4.0
Gerektirmektedir.Programda Almak ve Kaydetmek Olan Bölümlerin Tam Bir Çevirisi Yok.Ve Ne Işe
Yaradığı Hakkında Bir Bilgi Sahibi Değiliz.
Konuyu gördüm.Konuya Girdiğimde konunu önceden yarka0000 tarafından açıldığı.Ancak CsFranq adlı
arkadaşımızın konuyu güçlendirip tekrar açtığını yazıyordu.Programın Türkçe Sürümü Yokmuş.Bende
Programı Indirip Inceledim Ve Türkçe Versiyonunu Yapmaya Karar Verdim.Programcılık Konusunda
Çok Fazla Olmasada Biraz Bilgim Var.Programın Yapılacak Basit Bir Program olduğunu
anlayınca.Neden Olmasın ? dedim.Ve Kendi Kodladığım Antiflag Hesaplayıcısını Sizlere Sunuyorum.
Programda Öyle Basit Kodlar Içerdiği için kodlarını gizlemedim.Ayrıca Program .Net Framework 4.0
Gerektirmektedir.Programda Almak ve Kaydetmek Olan Bölümlerin Tam Bir Çevirisi Yok.Ve Ne Işe
Yaradığı Hakkında Bir Bilgi Sahibi Değiliz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Peki programı nasıl kullanıyoruz?
Programda istediğimiz özelliklerin yanındaki kutuyu tikliyoruz, istemediğimiz özelliklerin yanındaki kutuların tikini kaldırıyoruz ve çıkan sayıyı Navicat>player>item_proto'da uygulayacağımız itemin sağındaki antiflag kısmına yazıyoruz ve kaydediyoruz. Oyundan GM hesabımızla /reload p yazıyoruz işlev görmezse reboot atıyoruz. Tamamdır.
Yeniden hatırlatıyorum hangi özellikleri istiyorsanız o özelliklerin solundaki kutuyu tikliyoruz istemediklerimizin tikini kaldırıyoruz.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkürler
- Konular
- 49
- Online süresi
- 4539s
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 114
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
elinize sağlık güzel çalışma.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 49
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 20 Gün
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
İşe yara bir program genelde aynı özellikteki zırhlardan kopyalıyorum ama satamama ayarı filan ayarlayamıyordum paylaşımın sayesinde daha rahat olucak teşekkürler
- Konular
- 39
- Online süresi
- 1980s
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 109
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
İşe yara bir program genelde aynı özellikteki zırhlardan kopyalıyorum ama satamama ayarı filan ayarlayamıyordum paylaşımın sayesinde daha rahat olucak teşekkürler
Ne demek kardeşim.Sen Saol