HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Normalde örümcekte kaçıncı katta kaç level da ve hangi karakterle nekadr para kasıyorsunuz???? ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM....
61 lewel sura büyülü silah 2. Kat yılan kılıççıların çok olduğu bi yer var orda %20 yang getir itemlerede saatte 4.5 t kasıyom ben başkalarını bilmemNormalde örümcekte kaçıncı katta kaç level da ve hangi karakterle nekadr para kasıyorsunuz???? ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM....
Nasıl kastığının pek bi' önemi yok aslında, nerede kastığın daha önemli. Örümcek zindanı 2. katının, slot çıkan baştan 4. odası merkez olmak üzere - 3. ve 5. odalara da gidip gelerek kasıcaksın parayı.
Ya da bazı söylemlere göre kırmızı ormandaki slotların çok fazla bulunduğu daire şeklindeki tepede kasıcaksın. Bunu ben denemedim.
Örümcek zindanında bahsettiğim yerde para kasman için önerilerim;
A. Kraliyetin varsa 55Lv. bedensel savaşı, canavar setin varsa 61Lv. bedensel savaşçı,
hiçbiri yoksa 61Lv. zihinsel savaşçı veya büyülü silah sura kullanmanı tavsiye ediyorum.
Zihinsel savaşçı kullanıcaksan taşlı bir aslan katleden(öldürücü darbe, soğutma ve canavarlardan koruyan) katleden işini görücektir. Ruh vuruşu-güçlü beden ve şiddetli vuruş perfect seviyesindeyken skiller doldukça attan inip seri bir şekilde gerekli skilleri tükettikten sonra tekrar ata binersen saatte minimum 4T ortalama 5.5T(kendi kastığım) kasabilirsin sanırım.
Zırhını da HP + Büyü hızlı yaparsan tadından yenmez.
Büyülü silah kullanıcaksan, kesinlikle 40+ ortalamalı bir dolunayın(kavrama, öldürücü darbe ve canavarlardan koruyan taşları ile yükseltilmiş olması lazım) - keskinlik, büyülü zırh ve dehşet skillerin perfect seviyesinde olucak.
Yaklaşık 3T-5T arası bir para kasabilirsin bu şekilde.
Ya da bazı söylemlere göre kırmızı ormandaki slotların çok fazla bulunduğu daire şeklindeki tepede kasıcaksın. Bunu ben denemedim.
Örümcek zindanında bahsettiğim yerde para kasman için önerilerim;
A. Kraliyetin varsa 55Lv. bedensel savaşı, canavar setin varsa 61Lv. bedensel savaşçı,
hiçbiri yoksa 61Lv. zihinsel savaşçı veya büyülü silah sura kullanmanı tavsiye ediyorum.
Zihinsel savaşçı kullanıcaksan taşlı bir aslan katleden(öldürücü darbe, soğutma ve canavarlardan koruyan) katleden işini görücektir. Ruh vuruşu-güçlü beden ve şiddetli vuruş perfect seviyesindeyken skiller doldukça attan inip seri bir şekilde gerekli skilleri tükettikten sonra tekrar ata binersen saatte minimum 4T ortalama 5.5T(kendi kastığım) kasabilirsin sanırım.
Zırhını da HP + Büyü hızlı yaparsan tadından yenmez.
Büyülü silah kullanıcaksan, kesinlikle 40+ ortalamalı bir dolunayın(kavrama, öldürücü darbe ve canavarlardan koruyan taşları ile yükseltilmiş olması lazım) - keskinlik, büyülü zırh ve dehşet skillerin perfect seviyesinde olucak.
Yaklaşık 3T-5T arası bir para kasabilirsin bu şekilde.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)