kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Kill Effect Sesli Hexakill System -Vectors 2024-02-16

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Helal

bi yrde gördüydüm bunları böyle effect v.s süper yapmıştı :D aslında bana biraz şu pokemon effectlerini hatırlattı onlar gibi yapılabilir bence

bi yrde gördüydüm bunları böyle effect v.s süper yapmıştı :D aslında bana biraz şu pokemon effectlerini hatırlattı onlar gibi yapılabilir bence

gördüğün video kesin metin2 hispanodur effecli yapan bunu şimdilik orası var bnde bazı dosyalar varda puşt effectler ile mp3lerin kesilmiş halini koymamış :D

gördüğün video kesin metin2 hispanodur effecli yapan bunu şimdilik orası var bnde bazı dosyalar varda puşt effectler ile mp3lerin kesilmiş halini koymamış :D
queste 2. bi cmd chat ekleyerek effectler eklenebilir mse dosyaları ayarlarsanız fakat bu işe pek olumlu bakmıyorum bayrak basmaları lonca savaşları düşünün effectler havada uçuşur lag sorunu yapar büyük ihtimalle

queste 2. bi cmd chat ekleyerek effectler eklenebilir mse dosyaları ayarlarsanız fakat bu işe pek olumlu bakmıyorum bayrak basmaları lonca savaşları düşünün effectler havada uçuşur lag sorunu yapar büyük ihtimalle

effectlerin belirli zaman aralıklarında ve belirli haritalarda çıkması eklenebilir :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri