kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Kill Effect Sesli Hexakill System -Vectors 2024-02-16

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

teşekkürler ama biraz daha detaylı olsaydı anlaşılır olabilirdim bu şekilde pek anlıyamadım.

yapman gereken burada tek şey "cmdchat("EfekDurum ultra")

bu ultra'yı klasöre ultra.mse ekliyiceksin. başka olarak cmdchat("EfekDurum multi") klasöre multi.mse'yi ekleyeceksin bu dediklerimide 1 kez ekle yeterli xD

NOT : Çok fazla kişi olan serverlerde zaten lag çıkartır.İsteyen kullanir diye konuya ekleme gereği duydum :D

Son düzenleme:

bu ultra'yı klasöre ultra.mse ekliyiceksin. başka olarak cmdchat("EfekDurum multi") klasöre multi.mse'yi ekleyeceksin bu dediklerimide 1 kez ekle yeterli xD

NOT : Çok fazla kişi olan serverlerde zaten lag çıkartır.İsteyen kullanir diye konuya ekleme gereği duydum :D

Teşekkürler kardeşim sağolasın :)

eyw

teşekkürler

root game.py yi nerden bulucam şimdiden teşekkür

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri