- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,128
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Lib değiştirebilirsin yada istersen v1.2 sürümünü bekleyebilirsinkarakter kayması var onu nasıl düzelte bilirz

Güzel yorumun için teşekkür ederim.Teşekkürler.. Sitenin Önemli emektarlarından birisi Vectors.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
​sağol. v1.2 ne zaman geliyor ? 

- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,128
- DevLira
- 0
Günceldir.
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
vectors gardasım sen bunu denedınmı hıc ben butun ayarlarını ejderı barones odası ve gorevlerı yaaprak alınan barones odasına gırerken ıstenen tası her seyını yaptım metınlerı dusen ıtemlerı herseyını yaptım ama 1 konu fılesı resmen cope atı ch1 harıc hıc bır ch acılmıyr ch2 yı actıgında ıse 1 kapanıyr sadece 2 acılıyor ful ch lerı acıyım dedım hıc bırı acılmadı bunu duzeltırsen hıc bır eksıgı kalmıcak yanlız packlarında mı var bendemı var bılmıyorum ama sıtelerden her yerden ful packları bınek packalrı budum yaptım olmadı bınege bınıyor ama hıc bır bınek gozukmuyor senın fulude atım olmadı bınekler sımdılık onemnlı deıl ama ch ler cok onemlı fıles basarılı ch sorunu nasıl duzeltıcegını bılıyorsan bana ozelden yazarmısn
- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,128
- DevLira
- 0
Filesi o kadar geniş test etmedim eğer serverini açmadıysan diğer sürümünü bekleyebilirsin bunda ki özellikler hatta daha fazlası eklenecek ejderi açıklarını çıkartabilcek sorunlarını vs. herşeyi kontrol ederek paylaşıcam ne zaman gelir bilmiyorum ama beklersen senin yararına olurvectors gardasım sen bunu denedınmı hıc ben butun ayarlarını ejderı barones odası ve gorevlerı yaaprak alınan barones odasına gırerken ıstenen tası her seyını yaptım metınlerı dusen ıtemlerı herseyını yaptım ama 1 konu fılesı resmen cope atı ch1 harıc hıc bır ch acılmıyr ch2 yı actıgında ıse 1 kapanıyr sadece 2 acılıyor ful ch lerı acıyım dedım hıc bırı acılmadı bunu duzeltırsen hıc bır eksıgı kalmıcak yanlız packlarında mı var bendemı var bılmıyorum ama sıtelerden her yerden ful packları bınek packalrı budum yaptım olmadı bınege bınıyor ama hıc bır bınek gozukmuyor senın fulude atım olmadı bınekler sımdılık onemnlı deıl ama ch ler cok onemlı fıles basarılı ch sorunu nasıl duzeltıcegını bılıyorsan bana ozelden yazarmısn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)