Vinnhost.Com Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CsFraNq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CsFraNq

Level 7
Konular
58
Çözüm
2
Online süresi
21d 9h
Reaksiyon Skoru
478
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
204
MmoLira
7,755
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, vinnhost.com bilişimden şikayetçiyim.
Benim sorunum öncelikle şu:
Oyunda login olunduktan sonra, ilk 10 saniye içerisinde envanter açılamıyor.
Sadece bu. Tanıtım konularında böyle bir özellik olduğundan bahsedilmiyor. 100lerce farklı pvp serverda oynadım, hiç birinde böyle bir özellik yok. Haliyle bu konudan şikayetçi olan veya çözümünü yazan da yok.
Bunu yetkilelere taşıdım fakat Metin2 TR'de de böyle olduğunu ve bir şey yapamayacaklarını söylediler.
Bariz yalan söylediler, çocuk kandırıyorlar sanki.
Sorunu çözmeye çalışıp, çözemedikten sonra yeniden ticket yolladım.
Saçma bir bahaneyle beni geri çevirdiler. O günden bu güne daha bir cevap alamadım.
"Yani ben sizden şu questi ekleyemedim yardım edin. Şu NPC'ye şu item konmuyor yardım edin." gibi destek konuları açmış olsaydım, bu kadar üstelemezdim fakat söyler misiniz oyuna girdikten sonra ilk 10 saniye envanter açılamaması gibi bir özelliği nerede, hangi filesta gördünüz?
Neyse daha fazla yazmaya gerek yok. SS'ler her şeyi ortaya koyuyor zaten.

Beni kaale alıp, sorunun çözümü hakkında adam gibi bir cevap verilseydi, konuyu buraya taşımazdım.
Ticketi 27/08 de açmışım. Bugün 10/09 ve halen cevap bekliyorum. Bir tickete cevap vermek için baya uzun süre değil mi?

Firma forumda hizmet vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)