HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Emin ol hepsini yaptıBir oyunda herhangi bir insanın sana yapabileceği en ileri derece kötülük nedir ki? Haberim olsa ne fark eder? Şimdi komikleştin işte.
Sövdü mü? Kesti mi? Yoksa kesemediği için laf mı söyledi?
![]()

Emin ol hepsini yaptı![]()
İşte bunlara sinirlenmenin ne kadar komik bir şey olduğundan bahsediyorum.

O kendini çok ünlü falan sanıyordu herkesin ona hayran olduğunu sanıyordu bizde bu anketi yapma gereği duyduk anladınmı şimdi ve ettiği küfürler içinde skypeye çağırıp sövüyo bunlar... Ve bu benim yaptığım birşey seni ilgilendirmez.. Hadi yoluna..İşte bunlara sinirlenmenin ne kadar komik bir şey olduğundan bahsediyorum.![]()
O kendini çok ünlü falan sanıyordu herkesin ona hayran olduğunu sanıyordu bizde bu anketi yapma gereği duyduk anladınmı şimdi
ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN MANTIKLI SEBEPLER BUNLAR! :O
OLAĞANÜSTÜ BİR ZEKA! :S
İNANILMAZ! :O
Hadi yoluna..
Yollarımızın kesiştiğini hatırlamıyorum...ama bu zihniyeti sergileyerek bundan sonra yollarımızın kesişmeyeceğinin garantisini verdin.

Bu adamla laf dalaşına girmeyin gençler.ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN MANTIKLI SEBEPLER BUNLAR! :O
OLAĞANÜSTÜ BİR ZEKA! :S
İNANILMAZ! :O
Yollarımızın kesiştiğini hatırlamıyorum...ama bu zihniyeti sergileyerek bundan sonra yollarımızın kesişmeyeceğinin garantisini verdin.![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)