Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Acil Zırhlar Arıyom Sınır Yok İlla msm falan olcak degil ben onları ayarlarım sorun yok siz bulabildiginiz zırh ve icon dosyalarını gönderin yeter....
aradıklarım
mavi kralliyet
yeşil mor vs kralliyetler
bir sürü değişik çelikler değişik garip zırhlar sitede bazı bulabildigim linkleri indirdim ama linklerin çogu bozuk üste yazdıgım türdeki zırhları indiremedim arkadaşlar upload edip bana linklerini atarsanız sevinirim çok teşşekkürler
arkadaşlar zırhların dosyaları çinçe almanca yok ingilizce farketmez bana gönderin her dili çözeriz biz...
ayrıca lütfen mediafire olsun bazı sitelerden indirmeye biliyor veya linkleriniz 2 güne bozuluyor...
teşşekkürler
aradıklarım
mavi kralliyet
yeşil mor vs kralliyetler
bir sürü değişik çelikler değişik garip zırhlar sitede bazı bulabildigim linkleri indirdim ama linklerin çogu bozuk üste yazdıgım türdeki zırhları indiremedim arkadaşlar upload edip bana linklerini atarsanız sevinirim çok teşşekkürler
arkadaşlar zırhların dosyaları çinçe almanca yok ingilizce farketmez bana gönderin her dili çözeriz biz...
ayrıca lütfen mediafire olsun bazı sitelerden indirmeye biliyor veya linkleriniz 2 güne bozuluyor...
teşşekkürler
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
[h=1]Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/h]
Bir kaç konu paylaşmıştım zamanında onun dışında googlede metin2 zbroje - metin2 armor - metin2 armadura -metin2 hwang texture gibi aramalar yaparak farklı zırh çeşitleri bulabilirsin