Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Suramı--Savaşçımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlcolCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Savaşçı - Sura ?

• Savaşçı alır

• Sura alır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 tarihindeki en saçma sorudur. İtemi iyi olan kazanır. Eşit şartlarda ws diyorsan 1-1 için çar sormalısın. Lonca savasında farklı,1-1 wsde farklı. Toplu savaşta çözme ile bir kişiye 4k atarsın. Savaşçı ile 3k 3k 3k atarsın. Serverimizde az vursada bir çok kişiye aynı anda vuruyor. Skilleri daha fazla. Toplu savaşlarda savaşçı. 1-1 wsde sura.
Kardeşim sana katılmıyorum demişsin çözme bi kişiye lonca savaşında çözmeci suranın daha iyi iş çıkardığını söylüyorum çözme 1 kişiden fazla kişiye işler ;) adamlarınca üzerindekiler saman kutsaması , GB vb kalkınca zaten bitiyor orda

Son düzenleme:
Kardeşim sana katılmıyorum demişsin çözme bi kişiye lonca savaşında çözmeci suranın daha iyi iş çıkardığını söylüyorum çözme 1 kişiden fazla kişiye işler ;) adamlarınca üzerindekiler saman kutsaması , GB vb kalkınca zaten bitiyor orda
Damage olarak ? Çözme yedikten sonra ayakta kalınıyor. Bende lag falanda olmuyor. Yani benim için pek sorun değil. Savunmalı adama en iyi 2 skill ile en kötü 5k atıyorsun ve bu 5k önüne gelenler için geçerli. Lonca savaşlarında savaşçı her zaman en içerde olur sebebi bu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri