Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

8 Eylül Manisa'nın Kurtuluşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2rado2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2rado2

Level 17
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,701
Online süresi
1h 31m
Reaksiyon Skoru
683
Altın Konu
1
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
306
MmoLira
-386
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3443_1.jpg

Bugün manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıl dönümü.Tüm ilçelerimizde ve merkezimizde kutlamalar devam ediyor.Şehzadeler , Yunusemre ve Büyükşehir belediyelerinin ortaklaşa yaptıkları tüm kutlamalar ilçelerde ve merkezde devam ediyor.Yazıma Yunusemre belediye başkanı sayın Mehmet Çerçi'nin kutlama mesajı ile veda etmek istiyorum.

Ege’nin en çalışkan, en üretken insanlarının bulunduğu ilimiz, işgal yıllarında düşman saldırısına maruz kalmıştır. Tarihin her döneminde bir yıldız gibi parlayan ilimiz 3 yıl süren Yunan işgali sırasında en karanlık günlerini yaşamıştır. Binlerce insanımız işgalde şehit düşmüş, halk Yunan zulmünden kaçarak Spil Dağı’na sığınmıştır. Tarihi bazı kaynaklara göre Manisa kentinde 11 bin evden sadece bini ayakta kalmıştır. Onlarca cami ve tarihi yapı yerle bir edilmiştir“MANİSA Hürriyet VE BARIŞIN DEĞERİNİ İYİ BİLİR”
92 yıl önce maddi zenginlikleri ile tarihi ve kültürel varlığının büyük kısmını kaybeden Manisa’nın bu nedenle hürriyetin ve barışın değerini en iyi bilen illerden biri olduğuna dikkat çeken Çerçi, “Çalışkan ve hoşgörülüdür Manisalılar… Dünyanın en değerli ovalarından birine sahip bu coğrafyanın hakkını vermeyi, her türlü ürünü üretip değer oluşturmayı çok iyi bilir. Manisa, tarih boyunca birçok işgale uğramış, yakılmış ve yıkılmıştır. Ancak her defasında küllerinden yeniden doğmayı başarmıştır. Manisa, yaşadığı işgal acılarından kurtuluşunun haklı sevincini yaşamaktadır. Bu vesileyle Manisalıların ‘Kurtuluş Bayramını’ kutluyorum. Güzel yurdumuzun parçası olarak 2023 yürüyüşünde barış ve kardeşlik paydasında kenetlenmiş olarak güçlü, güvenli ve ümitli yarınlar diliyorum.

Son olarak tüm manisa'lıları bugünki kutlamalara davet ediyorum.
gokhan_ozen1.jpg

Bugün saat:19:00'da Harmandalı Oynayan 1500 Manisalı İle Cumhuriyet Meydanı'nda Buluşuyoruz.
Not : 14.00 - 18.00 saatleri arasında isteyen katılımcılara eğitim verilecek.

Önemli Not: Konu ile alakasız tüm mesajlar SİLİNECEKTİR.Devam edildiği taktirde gerekli CEZAİ İŞLEM YAPILACAKTIR.

Son düzenleme:
Manisanın kurtuluşu hayırlı olsun, tüm savaşanları tebrik ediyorum, Konserede katılmayı isterdim :) 2 Saatlik yolum var, Manisaya gelmeye.

Herkezinki Kutlu olsun

Manisanın kurtuluşu Kutlu Olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri