berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arena giriş lwl acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delidir321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

delidir321

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşar ne yaptıysam arenanın giriş lwl ını ayarlayamadım konuları arastırddım forumda aşagıdakı yazıyı buldum ama bahsettıgınız konumda questı actıgımda her hangı bı yerde lwl sınırı ıle ılgılı bır sey bulamadım sıze dosyaları upload edecem bana duzenleyıp gerı upload edebılırmısınız yada bırde sız bakın nereyı duzenleyeceksem soyleyın ben duzenleyeyım çok acıl yardım lazım lutfen yardım edın cok acıl yardım lazım lutfen arkadaslar bılenler yardım etsın lwl sınırını 95-250 yapmak ıstıyorum

kendi dosyalarım up= http://s3.dosya.tc/server27/lbX1jJ/savassorumlusu.rar.html

virüs total https://www.virustotal.com/tr/file/...9f9b075036c9428252f5e144/analysis/1410140103/

Filezillaya Bağlan.

/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/NPCKODU

Sonra bu dizine bağlan.NPCKODU yazan yere,arena mapların bulundugu npc hangi npcyse o kodu yazıcaksın.

Daha sonra,önüne dosyalar çıkıcak,tek tek dene,arena map yazar,bir kod içinde 100,250 gibisinden ordaki 100'ü istedigin gibi değiştir.

son olarak konuyu yanlıs yere actıysam lutfen kusura bakma sımdıden ozur dılerım yanlıs yerdeyse dogru yere tasırsanız sevınırım yardım eden edecek herkese teşekkürlerimi arz ederım

yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım sorunu verdıgınız sekılde cozdum yanlız lwl yukselttıgım ıcın boyle bır sorun olmustu bu sorunu cozdum ama baska sorunlar cıktı bu yuzden lwl sınrını 105 e gerı cektım yınede yardımcı oldugunuz ve konuyu dogru yere tasıdıgınız ıcın tesekkur ederım bu arada quest olarak atılacagını bılıyorum hangı dızıne atılacagını sormustum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri