Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Logo Seçimine Yardım ! ! !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibocan007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 424

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu dışı;
Arkadaşlar benim şöyle bir logom var fakat fazla ihtişamlı bir şey değil. Ben Tasarımcı biriyim ama logo ve text effectlerini pek becerdiğim söylenemez, şimdi aranızda bu işten iyi anlayan varsa bana biraz tavsiye verebilir mi ? Rica EDİYORUM BENİM LOGOM ŞU ALTTA GÖRDÜĞÜNÜZ Logodur. Video edilediğim için Design kullanıyorum Yani "Hia Design" .
Aslında Hia Design biraz saçma gibi gözükebilir. Ama [H]alil [İ]brahim [A]ydın yani aklıma başka bir şey gelmedi ve bende bu designer ismini kullandım. Sizce doğrumu yoksa kendime başka bir design ismimi seçmeliyim. Tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum.

Lütfen bilgisi olanlar örnekler ile açıklayabilir mi ?

• Logo ve design ismi seçerken nelere dikkat etmeliyim?
  • Nasıl seçmeliyim ?
  • Neye dayanarak seçmeliyim ?

Lütfen ilgilenin.

- Şimdiden teşekkürler.

Konu dışı;
Arkadaşlar benim şöyle bir logom var fakat fazla ihtişamlı bir şey değil. Ben Tasarımcı biriyim ama logo ve text effectlerini pek becerdiğim söylenemez, şimdi aranızda bu işten iyi anlayan varsa bana biraz tavsiye verebilir mi ? Rica EDİYORUM BENİM LOGOM ŞU ALTTA GÖRDÜĞÜNÜZ Logodur. Video edilediğim için Design kullanıyorum Yani "Hia Design" .
Aslında Hia Design biraz saçma gibi gözükebilir. Ama [H]alil [İ]brahim [A]ydın yani aklıma başka bir şey gelmedi ve bende bu designer ismini kullandım. Sizce doğrumu yoksa kendime başka bir design ismimi seçmeliyim. Tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum.

• Nasıl seçmeliyim ?

Lütfen ilgilenin.

- Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle isim gayet yaratıcı ve güzel bunu baştan söyleyeyim ben beğendim :)

İkinci olarak sen bu logoyu çalışmalarının köşesine koyacaksın anladığım kadarıyla, bu efekt konusu hakkında sana yardımcı olabilirim fakat kendi style ını textureden yaratıp güzel çalışmalar da çıkarabileceğini düşünüyorum :)

Konu istek konusu olmadığı için seve seve cevapladım. Başka sorun olursa çekinmeden sorabilirsin

Konu dışı;

• Nasıl seçmeliyim ?

Lütfen ilgilenin.

- Şimdiden teşekkürler.

Ozanos a katılıyorum gayet yaratıcı bir isim bulmuşsun ayrıca insanların senin logonu yargılamasına göz yumma içinde kalacağına güzel sevdiğin şeyleri yap :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri