mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Putty nacivat filezilla bağlanmıyor.acil yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan udevecili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 394

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar serverım açıkken bir anda kapandı. putty den tekrar açmaya çalıştım ama putty e bağlanmadı daha root kullanıcı adını bile yazdırmıyor.nacivat ve filezilla da girmiyor. ip adresim kapalı gibi gözüküyor. bilişimden kaynaklanana bir sorunmu avr yoksa ebn birşey yaptım ondan dolayımı bu durum var. bilen varsa yardım olursa sevinirim . çok acil server kapalı durumda.

Arkadaşlar serverım açıkken bir anda kapandı. putty den tekrar açmaya çalıştım ama putty e bağlanmadı daha root kullanıcı adını bile yazdırmıyor.nacivat ve filezilla da girmiyor. ip adresim kapalı gibi gözüküyor. bilişimden kaynaklanana bir sorunmu avr yoksa ebn birşey yaptım ondan dolayımı bu durum var. bilen varsa yardım olursa sevinirim . çok acil server kapalı durumda.
Bilişim ile irtibate geç bilişimden kaynaklı sanırsam.

teşekkürler arkadaşlar . bilişime ulaştım. makineleri kiraladıkları yermi bilmiyorum bütün verileri silmiş . 2 3 güne kadar sunucunuz açılacak diyor. devahosting.org. almak isteyen falan olursa dikkat edin. iyi niyetli bir durum bile olsa gerçekten doğru bile olsa. benim verilerimi korumak sizin sorumluluğunuzda. +100 online lı server bütün emekler boşa gitti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri