Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

+100Levellerde nerede ve nasil kasildiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LMalvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 346

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hesabimi 100level yaptim surgunde catacomb geceyim dedim ilk katta cok az slot var 2.kata gittim tek basina yaoilabilecek birsey degil 5-10arasi exp alsam onume direk kapilar geliyor. kapi kesmekten exp kasilmmiyordu , siz nerede kasildiniz nasil yaptiniz acaba

Oncelikle Merhaba Kardesim Kisaca Bilgi Veriyim Surgun icin 80 de baslar surgun 95 e kadar kasar ondan sonrasini biraz zorlar Ondan Sonra Catacomb 1 kat ortada bir yer var kopruden karsiya gecmeden onceki uzun yer orda kasilicaksin yarim saatlik tec 1 saatlik tec ve 6 gunluk teci ayni anda kullanicaksin slot ciktikca pelerinle cekip ortaya getirip kesiceksin baska kasicak yer yok 2 . Kata en az 3 kisi ve itemlerin biraz iyi olmasi gerekir bende ciktim AngelWorioR ile beraber ikimizde diziliydik fakat cok zorlandik yani kisacasi 2 kisi bile cok zor elinde ne runik ne gunes olsada ise yaramaz ikimizdede runik vardi ama pekfarki yoktu 2. Kat kasilmak icin degil kat cikmak icindir 1. Katta kolaylikla kasilabilirsin oyun ici Adim OneTheOrphan Normal Car GameFlash ikisindene ulasabilirsin Iyi oyunlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri