Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar sevgili yetkililer oncelikle bir kac sorum olucaktir degerli yetkililerimiz Elym2 Ely3 server oyuncusuyum Serverda Tek Eksik var Item Donusumleri yani mesela anka yay yapmak istiyoruz lanetli ejder yayiydan donusebilir baska ornek verelim lanetli buz cani rjder hayalet canina donusebilir yani demek istedigim te sey 95 lik silahlarinda 105 lvl silahlarina donusumu olmasi bence cok daha eglenceli ve yaratici olurdu simdi emek derseniz tabiki emekde olucak donusum itemleri cok daha fazla ve zor bulunucak birseyler olucak neden boyle bir konu actin diye sorarsanizda tamam dizili hir cariniz var kucuk lvl ler de kendisini gelistirip daha iyi olmasi icin bence daha iyi olur tabiki bu benim fikrim Sizlerinde Fikitlerinizi Almak Isterim Oyun Ici Adim OneTheOrphan Yetkililerde konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim Tesekkurler
Bana göre olmamalı. Olacaksa da dönüşüm için gerekli eşyalar zor elde edilmeli , dönüşüm esnasında item kaybı ( yanma ) olmalı.
Yanma riskinden cok Donusum Malzemelerin cok zor bulunmasi bence daha onemli ve daha iyi olur
Son düzenleme:
Full emek için Ely#4 senin için daha iyi olurmuş. Burada parayla satıldı bir kere o zaman parayla alan keriz durumuna düşer.