noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

(STRAGA) Oyuna Dair Herşeyim !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Trypanosoma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Trypanosoma

Level 4
TM Üye
Konular
37
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Adım Tolga Oyunda STRAGA - ExceLLoS - TrypanosomaXaiveR - TrypanosomaNemesis - WESTSIDE - IMutsuz karakterlerinin Sahibiyim. Oyunu yaklaşık olarak açıldığı günden bugüne kadar oynamaktayım . Bu süre zarfı içerisinde çoğu arkadaş dost edindim çeşitli insanlar tanıdım ve tanıdığım içinde hepsini ayrı ayrı teşekkür ederim. Oyun yöneticilerine gamemasterlara ve oyun kurucusuna bana bu oyun zevkini yaşattığı için sonsuz teşekkür ederim .Üniversite okuyacağım bu sene ve artık oyuna zaman ayıramacağım derslerime yüklenmeliyim :) Oyunda sahip olduğum herşeyi(karakter-eşya)satıyorum . Eşya ve karakterlerimi tamamen TÜRK LİRASI ile satıyorum.Tek tek satmadığımı bir kezdaha belirtiyorum. OYUN İÇİ SATILIK DEĞİLDİR .

:ka19:
:m08:

KARAKTERLER

Aşağıda belirttiğim 4 karakter tek hesaptadır ve her biri 130 Lw dir.Görüldüğü gibi istediğiniz karakterin itemini alarak oynayabilirsiniz tekrar karakter kurmanıza gerek yok :)
( )
( )

(Sıralama sistemindeki sorun dolayısıyla karakter bilgisini atamadım derecesi 500 Dür)
( )

DİĞER HESAP (STRAGA-ExceLLoS)
( )

Karakter eskiden ban cezası almıştır.Neden ceza aldıgını bende bilmiyorum fakat herhangi bi ss si bulunmamaktadır arayabilirsiz forumda, istediğiniz herhangi bi sitede :)

DEVREDECEĞİM HERŞEYİ BU LİNKLERE ATTIM TEKRAR TEKRAR SORMAYINIZ
ÜCRETTE ANLAŞABİLİRSEK DEVRETME SIRASINDA SIKINTI OLMAYACAKTIR.
İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ İYİ EĞLENCELER

Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyun sonu diyorsun yani , 10 Yaratık ve 50 saldırı değerli başlık ve kdp , dolu satarsan memnun olurum kardeşim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri