HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili arkadaşlarım. Son günlerde yaptığım gereksiz harcamalarımdan dolayı elde avuçta para kalmadı ve haliylen çok büyük sıkıntı içindeyim. Havacı savımla para kasmaya başladım ve büyülü silah sura için item dizicem.Fakat bu itemler 7-8 generale yatmamasını istiyorum. Gerçekten benım için önemli çünkü mecburen ya adam kasarak ya da generallerle kasılarak para kasıcaz. Tillo denen arkadaş gerçekten çok başarılı. Efsunlarını sır gibi saklıyor ne kadar istesemde.
Bütçe sıkıntısı yapmayalım arkadaşlar. Zırha ne ne gerekıyorsa. Silaha ne ne gerekiyorsa BİLEN KİŞİLER yardımcı olurlarsa çok sevinirim ki general kesıcem kolay birşey değil. Şuan elimde Zehir Kılıcı +9 44 ort var fakat bunun yetmeyeceğini düşünerek aslan kılıcını tercih ettim. Kılıç olarak aslan kılıcına göre efsun söyleyin lütfen.
Maksimum vereceğim fiyat toplamda 60 70T. İtemleri alıp kendimde basmayı düşünüyorum fakat o anki duruma bağlı. Zehirimi Ve 4 15 ola n A9 Turkomu satacağım. Yaklaşık 50t civarı.
Yardımlarınızı beklemekteyım. Her türlü önerilere açıgım.
Bütçe sıkıntısı yapmayalım arkadaşlar. Zırha ne ne gerekıyorsa. Silaha ne ne gerekiyorsa BİLEN KİŞİLER yardımcı olurlarsa çok sevinirim ki general kesıcem kolay birşey değil. Şuan elimde Zehir Kılıcı +9 44 ort var fakat bunun yetmeyeceğini düşünerek aslan kılıcını tercih ettim. Kılıç olarak aslan kılıcına göre efsun söyleyin lütfen.
Maksimum vereceğim fiyat toplamda 60 70T. İtemleri alıp kendimde basmayı düşünüyorum fakat o anki duruma bağlı. Zehirimi Ve 4 15 ola n A9 Turkomu satacağım. Yaklaşık 50t civarı.
Yardımlarınızı beklemekteyım. Her türlü önerilere açıgım.