Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
Hikaye Ekle

Metin2 Server Filesler Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilalerdem98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhabalar,
Biliyoruz ki metin2'de hergün yeni editlemeler eşliğinde filesler çıkıyor. Forumda paylaşılıyor.​
Benim merak ettiğim olay şu, metin2 kaynak kodu gibi tertemiz oynanmamış bir files varmı. Yani şuanki Metin2.ORG'un kullandığı files. Eski bir versiyon olabilir bilmiyorum ama oynanmamış olması gerekli. Varmı? Yokmu? Peki o zaman bu filesler nasıl oluşturuluyor. Forumda "*** Server files açıksız sorunsuz" vs. Başlığı altında paylaşılan fileslerin kaynağı nerden geliyor. Yani bu files yapan arkadaşlar, hangi filese ekleme yaparak bu filesleri elde ediyorlar. Bu files oluşturma zincirinin bir başı mutlaka var. İşte ben o temiz filesi arıyorum. Üstüne eklemeler ve düzenlemeler yaparak yeni bir files oluşturacağım. Eğer öyle birşey yoksa gerçekten sorunsuz editlemeye müsait ve sade bir files arıyorum. Görüşleri ve yorumları bekliyorum. Teşekkürler.

Ayrıca belirtmek istiyorum bunu arayan sadece ben değilim.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kod mu yazacaksın? Madem almanlardan almıyordunuz ne diye Rain longju serverinin filesini yayınladığında serverlar açılmaya başladı? Asıl bilip bilmeden konuşan sensin. Forumda diff yazmayı bilenler fileslerindeki açıkları kapattı ve ellerinden geldiğince yeni özellikler eklediler. Fakat hiç biri sıfırdan game yazacak kapasitede değil. Bunu yabancı forumdaki aynı nickle açtıkları (tesadüf olmasına imkan yok) konulardan anlayabiliyoruz.

Öncelikle yazdığım şeyi doğru okumamışsın. Orada game kodlamaktan bahsettiğimi hatırlamıyorum. Files alt yapısından bahsettim. Ayrıca metin2 filesini almanlar yayınlamadı. (mcncc.com sanırım böyle birşeydi.) Forumda files satan kişilere bakıyorum bazıları daha game değiştirmeyi bile bilmiyor ama satış yapıyor. Bir daha ki sefere böyle şeyler yazmadan önce karşındaki kişinin tam olarak ne demeye çalıştığını anlamaya çalışmanı öneririm :)
geneli maxmi filesi editliyolar gerçi bazıları editlemiyo bile başlangıç ayarı değiştirip heyy files yaptım diye kerizliyorlar tabi çok iyi files yapımcıları var fakat onlarında hangi filesi editlediğini bilmiyorum :) onlarda ücretli files yapanlar ...

Öncelikle Merhabalar,
Biliyoruz ki metin2'de hergün yeni editlemeler eşliğinde filesler çıkıyor. Forumda paylaşılıyor.​
Benim merak ettiğim olay şu, metin2 kaynak kodu gibi tertemiz oynanmamış bir files varmı. Yani şuanki Metin2.ORG'un kullandığı files. Eski bir versiyon olabilir bilmiyorum ama oynanmamış olması gerekli. Varmı? Yokmu? Peki o zaman bu filesler nasıl oluşturuluyor. Forumda "*** Server files açıksız sorunsuz" vs. Başlığı altında paylaşılan fileslerin kaynağı nerden geliyor. Yani bu files yapan arkadaşlar, hangi filese ekleme yaparak bu filesleri elde ediyorlar. Bu files oluşturma zincirinin bir başı mutlaka var. İşte ben o temiz filesi arıyorum. Üstüne eklemeler ve düzenlemeler yaparak yeni bir files oluşturacağım. Eğer öyle birşey yoksa gerçekten sorunsuz editlemeye müsait ve sade bir files arıyorum. Görüşleri ve yorumları bekliyorum. Teşekkürler.

maxmi v3 sürümü tr ile neredeyse aynı gibi bunun dışındakiler forumda free olarak verilenlerden pek farkı yok fiyat olarak da gayet uygun bakmak istersen link ; http://www.turkmmo.com/ucretli-file...102-maxmi-amp-blackforce-tr-server-files.html

Öncelikle Merhabalar,

Merhabalar

Öncelikle bu fileslerin dediğin gibi bir başlangıç noktası var ama bitiş noktası yok gün geçtikçe çeşitli hatalar ve açıklardan dolayı gamede çok değişikler yapıldı. Buda difflerle kapatıldı bir çoğu kişi bu diffleri ne olduğunu bilmeden kullanarak açıkları kapattıklarını sanıyorlar ama kötü yazılımcılar bu difflerin içine kendi çıkarları için açık bırakabiliyor. Yani bir files geliştirmek istiyorsan bu işleri sağdan soldan bulduğun difflerle değil kendi geliştirmen lazım buda kolay birşey değil. Istiyorsan rain ilk gameyi kullanabilirsin 2009 filesi game boş boş derken bi kule var ama temiz diğerleri paylaştığı gameler dediğin gibi ne olduğu belirsiz. Bence bu işe hiç bulaşma artık Metin2 piyasası bitmiş durumda bu işi yapan bi kaç isim var ya onlarla ortak olacaksın yada bu işe bulaşıp zamanını paranı çöpe atmayacaksın.

Iyi forumlar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri